Illik ez a ruha egy 22 éveshez?
Figyelt kérdés
Most találtam ezt a ruhát, és nagyon megtetszett. Megmutattam a vőlegényemnek, de ő azt mondta, hogy olyan "vénlányos" ezekkel a nagy virágokkal.. Kicsit kétségbe ejtett. Nektek mi a véleményetek?
2015. febr. 2. 13:07
1/10 anonim válasza:
Szerintem semmi vénlányos nincs ebben a ruhában. Nekem tetszik.
Lehet, hogy a barátodnak a nagy virágminta nem tetszik, meg a piros-fekete összeállítás. Erre szokták bizonyos emberek azt mondani, hogy cigányos. Nekem személy szerint semmi bajom vele.
2/10 anonim válasza:
A fazonja szép, de ezektől a nagy rózsamintáktól mindig is égnek állt a hajam, tényleg nagymamám szekrényében láttam ilyen mintás blúzokat (meg otthonkákat). :D
3/10 anonim válasza:
nekem sincs semmi bajom ezzel a ruhával. Ha jól érzed benne magad, akkor hord :)
4/10 anonim válasza:
Szerintem szép maga a ruha, meg a virágok sem olyan rosszak rajta, bár nekem világosabb virágokkal jobban tetszene :)
5/10 anonim válasza:
Szép ruha és jó a fazonja,de ilyen virágmintát én például nem hordanék.
6/10 anonim válasza:
Drága virágszálam, nem kel megkérdezni a férfitől hogy mit vegyél fel! Legyen már benned ennyi önállóság!
7/10 anonim válasza:
Ez a minta szerintem is borzalmas... Meg nekem a szoknya is túl hosszú... persze magas lányoknak okés, de én csak 164 cm vagyok és rajtam rémesen állna az ilyen hossz.
8/10 anonim válasza:
Ugyan már, kit érdekel? :) Ha neked tetszik, vedd meg. Úgyis szépnek fog benne látni a vőlegényed. Semmi baj nincs a ruhával egyébként, a lényeg hogy te jól érezd magad benne.
10/10 anonim válasza:
A vőlegényed nyilván az otthonkákra asszociált és nem tudja, hogy a virágos minta egy ideje trendinek számít, vénlányosnak semmiképp nem mondanám. Ha illik a színeidhez, nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!