Antónia, kérdése:
12 évesen anya nem engedi hogy melltartóm legyen pedig szeretnék és kéne is mert nagyon ciki, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
hogyan vettetek melltartót, vagy hogy fűztétak meg anyukátokat?2015. jan. 29. 20:15
11/14 anonim válasza:
sportmelltartó - ami nem merevítős, nem szivacsos vehetne neked, azzal semmi gond nincs
vagy ha tényleg akkora, akkor nem értem, miért nem engedi
én anno mondtam neki, hogy szertenék hordani, mert nagy is, meg át is látszik, ő sose hord, pedig már akkor 50-es volt, amikor nekem kellett
de vett, mert kértem
amúgy ő sose sportolt, mert fle volt mentve, tehát nem értette, h miért is kell a kínai fehér tornapóló alá
meg blúz alá, meg hát nekem 12 évesen már D kosaras volt...
12/14 anonim válasza:
Én 12 éves korom óta hordok.. Mondtam anyunak, hogy zavar és ennyi.. elmentünk venni.. ugyan így voltam a tangával. Zavart már a sima bugyi, pont vásároltunk és mondta, hogy ha szeretnék, vesz nekem... Melltartó előtt én toppot hordtam, viszont télen elkezdett átlástzódni a bimbó, ezért váltottam melltartóra. most már el sem tudnám képzelni nélküle a napomat. Egyébként nekem nagyon kicsi melleim vannak, ennek ellenére az első melltartóm nem a legkisebb volt:)
13/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2015. jan. 30. 14:53
14/14 anonim válasza:
Nem tudom, miért kéne megfűzni egy ilyenért egy anyát. Mi értelme van annak, hogy nem engedi meg? Milyen anya az, aki egy, az alapigényességhez tartozó, szükséges ruhadarabot megtilt a lányától? Tipikus "szerencsétlennek érzi magát, ezért uralkodik a gyereken, és megtilt mindent, mert CSAK" effekt. Ezt nyugodtan mutasd meg neki. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy elvált. Ha nem, hát nem nyertem. De megpróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!