Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 12 évesen anya nem engedi...

Antónia, kérdése:

12 évesen anya nem engedi hogy melltartóm legyen pedig szeretnék és kéne is mert nagyon ciki, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
hogyan vettetek melltartót, vagy hogy fűztétak meg anyukátokat?
2015. jan. 29. 20:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha van mit beletenni, vagy ha nagyon zavar hogy a polodon atlatszik, akkor nem igazan ertem miert 'nem engedi'. Nincs ennek a sztorinak egy masik oldala is, amit elfelejtettel elmeselni?
2015. jan. 29. 20:26
 2/14 A kérdező kommentje:
nem, csak egyszerűen nem engedi!
2015. jan. 29. 20:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Csak elmondja, miért nem... vagy ha nem, akkor kérdezd meg.
2015. jan. 29. 20:38
 4/14 A kérdező kommentje:
azt mondja kicsi vagyok hozzá de viszont van mit beleraknom.
2015. jan. 29. 20:45
 5/14 anonim ***** válasza:

Én 13 éves voltam mikor először felvettem életembe egyetlen egy melltartót is. Nyáron. Mikor egy fiúval találkoztam. Nekem anyum egyáltalán nem ellenkezett, örült is neki. Meg már mondta is hogy kellene lassan hordanom. Azóta suliba is minden nap hordok. Amúgy nekem nagy melleim vannak, van mit tenni a melltartóba, tehát a mérettel, vagy azzal hogy kicsi, sosem volt gond. Nem kellett győzködni anyumat emiatt.

Amúgy szerintem beszéld meg anyuddal hogy te már hordani szeretnéd, és kérdezd meg mi az oka annak, hogy ezt ellenzi. Ha eleinte nem mondja el, talán várj vele egy kicsit, aztán pár nap múlva újból próbáld meg. Sok sikert. :)

2015. jan. 29. 20:46
 6/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:)
2015. jan. 29. 20:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Szivesen. Remélem tudtam segíteni :)
2015. jan. 29. 20:55
 8/14 A kérdező kommentje:
igen,legalább valaki megért:))
2015. jan. 29. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Végülis egy évvel vagyok idősebb...nem nehéz megérteni :D
2015. jan. 29. 21:03
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy rendes szivacsos merevítős melltartót nem szeretne neked venni. Mivel ahhoz még valószínűleg nincs melled. Kérj inkább egy kis topot vagy varrás nélküli melltartót.
2015. jan. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!