Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen cipő 13 évesen hétköznap...

Ilyen cipő 13 évesen hétköznapokon túlzás vagy jó?

Figyelt kérdés

[link]

Egy térd fölé érő szoknyával és egy inggel.

2015. jan. 24. 17:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. az elfelejtettem írni hogy a kinézetére gondoltam, sima fekete egy arany csikkal a sarká és nem túl magas cak 3 cm-es. nyárra gondoltam és nem naponta csak ilyen het 2-3 szor. A lábaim kifelé állnak de ebbe a cipőbe nem mert ez speciális ortopéd cipő az én ritka gerincferdülés fajtámra kell a kicsit magasabb sarok hetipárszok hogy a lábam szokja a különböző terepeket. Pl belül érdes a cipő nem sima mint egy átlagosban
2015. jan. 25. 16:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Kinézetre inkább ünneplős, nem hétköznapi.
2015. jan. 25. 17:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, szerintem pont ilyen való a te korodban "kezdő" magassarkúnak. Elég széles az orra, és stabil a sarka, úgyhogy biztos kényelmes lesz, és NEM teszi tönkre a lábad. Meg ez az a fajta, ami csinos, nőies, és mégsem rib***os.

Ami rosszat itt elmondanak páran a magassarkúról, az a tűsarkúra lenne igaz, de a tiednek ahhoz köze nincs.

L/23

2015. jan. 26. 11:54
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat. Szerintem is kicit ünneplődbe vág de ha úgy öltözöm fel hozzá máris megoldható :)
2015. jan. 26. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ronda ez a cipő, és 13 évesen azért nem kellene magassarkút hordani ünnepnapokon. Igaz, én is 13 évesen kaptam az első magassarkúmat, de azt évzáróra húztam fel.
2015. jan. 30. 19:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Teljesen jo ez a cipő, de szerintem mondjuk ronda

Es a 3 cm semmi

Én oviban is 1,5-2 cm-es cipőben mentem ünnepségre :D

Kb minden gyerek, ünneplos cipőnek volt egy pici sarka :D

2015. aug. 22. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!