Ilyen parka kabátot hol lehet venni?
Figyelt kérdés
Elég sok helyen kerestem,de nem találtam,csak ilyen "simát".Tally,New Yorker,C&A noku.Ötlet? Vagy ilyet nem árulnak Magyarországon?
2015. jan. 24. 15:05
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pesti.:D New Yorker? Igen? Mikro vetted,mennyiért? És hol? :)
2015. jan. 25. 13:33
4/8 anonim válasza:
Nem találtál?? Mindegy egyes bolt tele van ezekkel! És igen, a bőr ujjúra gondolok. Egy csomó helyen látni. A New Yorkerben is van, úgy emlékszem. Bár én a helyedben nem vennék, nagyon tucat.
5/8 A kérdező kommentje:
Esküszöm nem találtam.:D Mindenkinek más az izlése,ha senki nem hordaná,akkor is megvenném,mert tetszik.:) Amúgy eddig a városban összesen 2 lányon láttam ilyet.:D
2015. jan. 25. 13:56
6/8 anonim válasza:
Én minden másodikon ilyet látok. És a boltban is...
Nem tudom, ez hogy jött így össze...te nem látsz egyet sem, én meg látok ezret...:D
7/8 A kérdező kommentje:
Hát,gondolom az,hogy nem Pesten lakok.Pedig megyeszékhelyen lakom,nem faluban.:D
2015. jan. 25. 20:31
8/8 A kérdező kommentje:
Na.:D Mentem ma a New Yorkerbe,és találtam.:)
2015. febr. 1. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!