Hol lehet parka típusú kabátot venni?
Figyelt kérdés
Már mindent végigtúrtam. C&A, H&M, Bershka, Stradivarius, Next, Promod, Orsay, Reserved, New Yorker. Kb minden, ami a plázákban szokott lenni. És ahol mondjuk max 20ezer egy kabát(afölött már nem adnék érte).
Kb ilyesmit keresek, csak legyen téliesítve. Hosszított fazon, alul kicsit húzott, stb. Mindenhol csak ronda pufikabátok vannak.
2012. nov. 3. 16:44
1/6 laci911 válasza:
A parka kabàt az milyen zarànak a honlapjàn is néztem de nem làtttam csak ilyen szörmés valamit...
2/6 anonim válasza:
Ha végigtúrtad, akkor valamit nem jól csináltál, mert én is most voltam pont kabátot venni, és végignéztem az összes fent említett boltot, és kb. hemzsegnek a linkelt kabáthoz hasonlóaktól.
Példák csak a Zaraból, és ez csak 1 bolt:
3/6 anonim válasza:
A TRF részen is van egy csomó:
4/6 anonim válasza:
Ja, hogy max. 20. A Zara akkor nem ez a kategória, de a C&A-ban is rengeteg volt 15-20 ezer körül.
6/6 picur01 válasza:
én a pull&bear-ben vettem és ott volt 3 fajta is:) de ezen kívűl még a Bershkában is láttam például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!