Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért zavarja az embereket,...

Miért zavarja az embereket, ha Mustang fehér farmer (28e Ft) nadrágban és Tommy rózsaszín ingben járok (30e Ft)? 17F

Figyelt kérdés

Főleg a suliban, nagyon néznek.

Mi a baj a rózsaszínben, vagy a fehérben?

És ha randira megyek azért van rajtam, akkor mi van.

2015. jan. 24. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"És ha randira megyek azért van rajtam, akkor mi van."

Semmi baj nincs, ha fiúkkal randizol, teljesen oké. :))

2015. jan. 24. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Ki fogok lógni a sorból, de nekem ez lányként ugyanúgy bejön, mint még sok más ruhastílus. :)

Viszont elég furán néznék, ha megtudnám, hogy ennyibe kerültek :D Valószínüleg le sem mernék ülni hasonló árkategóriájú ruhákban. De ez nem látszik kívülrő, és ha nektek jól megy a szekér, akkor pláne azt hordassz amit akarsz.

2015. jan. 24. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert egy nagy közhely vagy.
2015. jan. 24. 23:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ocsmány. Másrészt gondolom megpróbálsz felvágni vele, hogy mennyibe kerülnek az ocsmány gönceid, mert most sem véletlenül írtad ki az árát. Kissé sznob b..zi benyomását kelted...
2015. jan. 25. 17:08
 15/15 anonim ***** válasza:

A ruhák ára még hagyján, az kívülről nem látszik, de nagyon meleges ez a színösszeállítás, nekem meg rohadtul nem jön be ez a "stílus".

18/L

2015. jan. 30. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!