Suli diszkóba milyen ruhát vegyek?
Figyelt kérdés
Kicsit teltebb vagyok de csak has tájékán...Én farmer szoknyára, leggingsre és egy cuki pólóra gondoltam torna cipővel.Ha van jó ötletetek légyszives írjátok meg vagy ha tudtok jó össze állítást linkeljétek be.2010. febr. 7. 19:16
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Én szoknyát tornacipővel nem vennék fel...ha már valami elegáns, akkor az egész ruházat legyen az...én farmert veszek fel,hosszúszárú csizmával, egy felíratos fekete felsőt, karkötőt, nyakláncot...hajamat összekötöm..én nem vagyok vékony, kicsit molettebb alkat, bár nekem a csípőm a széles...:)
4/4 anonim válasza:
Hát disznóba inkább nadrág, de a tornacipőt felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!