Min változtassak magamon, hogy bejöjjek a helyes fiúknak?
Ismerkedéssel nincs gond ,de pont a helyes pasiknak nem tetszem ,mintha nem is léteznék ,átnéznek rajtam.ezen szeretnék változtatni.
Hány éves vagy?
Sztem nem öltözködsz túl nőiesen, divatosan. És ezért kicsit átlagosnak tűnsz, ezért nem vesznek észre az átlagon felüli pasik. Ez a melegítőfelső ezzel a polóval nem túl előnyös, persze lehet csak ez a kép ilyen, ha igen akkor bocs.
Ha viszont máskor is így öltözködsz akkor sztem válts vmi nőiesebbre, csinosabbra. Ruhák, nőies szűkebb felsők, szoknya, harisnya, magassarkú. A melegítőfelsőt meg a sportosabb cuccokat sztem hanyagold, vagy vegyél belőlük divatosabb fajtákat.
A hajadat nem ártana rendbetenni, egy új frizura v csak legyen ápoltabb. Egy kis smink talán nem ártana bár erről a képről nem tudom megállapítani. De egy kis szolid smink még egy szép csajon is sokat dob.
Egyébként nincs baj veled, helyes arcod, az alakod is rendben, csak nem hangsúlyozod eléggé a nőies tulajdonságaidat.
Szépnek tűnsz csak a kép alapján úgy tűnik mintha valami kínaiból öltözködnél a gyerek részlegről. A pasik nem a kislányokért vannak oda, hanem a nőkért, nőies csajokért.
Habár belsőleg sem lehetsz a topon ha neked az a lényeg hogy egy pasi helyes legyen. Kb ez külső a leglényegtelenebb dolog egy kapcsolatban.
Gimibe/középsuliba a legszebb lányoknak sosincs udvarlójuk, egyszerűen azért, mert még a nagyon ,,helyes" fiúk sem mernek odamenni hozzájuk ismerkedni. Félnek, hogy lepattintják őket :) Szerintem semmi baj nincs az öltözködéseddel, nekem kifejezetten tetszik, hogy van egyfajta saját stílusod. Ne aggódj, bőven van még időd, jönni fog még az a lovag fehér lovon :)
Egyébként ha kapcsolatot akarsz te is kezdheted az ismerkedést, végtére is már a XXI. században járunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!