Ha nagy melleim vannak, akkor ez a ruha jol fog allni? Csipon van meg plusz
2015. jan. 14. 18:03
1/3 anonim válasza:
A mellrésznél fodrozott ruha kis mellűeknek áll jól, amilyen a modell is. Nagy cicivel töltött galamb külsőt ad, mert optikailag még inkább bögyössé tesz. A szoknya szabása szélesebb csípőhöz amúgy jó lenne, de másmilyen mellrész kellene hozzá.
2/3 anonim válasza:
Nem. Nekem nincsenek is különösebben nagy melleim, C kosaras, de egy ilyen felsővel olyan vagyok, mint egy habcsók.
3/3 anonim válasza:
Ez a ruha még a modellen sem áll igazán jól, összenyomja a derekát. Persze ha eleve rövidebb a derekad ez lehet hogy nem gáz. Ami a mellet illeti, azt nehéz megmondani, szerintem a mélyebb kivágás jól ellensúlyozza a fodrokat, de lehet hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!