Milyen ruha állna jól? Jó magas vagyok és elég vékony is. Ja és hát a melleim nem valami nagyok
Figyelt kérdés
Mindenre gondolok - felső, gatya szoknya, minden. Ha lehet küldjetek linket, hogy megtudjam milyenre gondoltok! Főleg az indie stílus tetszik.
Előre is köszi
2009. jan. 8. 19:21
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyen a hajad színe? Milyen zenét kedvelsz?
Indie az amugy szerintem is jó.
Ja és az is sokat segítene ha töltenél fel valahova magadrol képet és azt linkelnéd ide be.
2/5 A kérdező kommentje:
14 vgyok, a hajam középbarna és zenéből is az indie-t szeretem
2009. jan. 8. 19:44
3/5 A kérdező kommentje:
hahó! várom a további válaszokat :)
2009. jan. 16. 15:11
4/5 anonim válasza:
1. vagyok, hmm hát mivel az indie az egy kicsit elegánsabb ,nekem a lányoknál nem jön be, de a zene az tetszik.
Hát mivel még nem láttalak, nem tudom h pontosan mi állna naked jól. Én a világos kicsit feszesebb farmert szertem a lányokon. Kissebb (farmer)szoknya...még az is bejön.
Akk mgasassarkút azt sztem 14 évesen hanyagoljuk.
Felsőből .. hát jöhet minden, csak ne ing. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!