Milyen szabású farmer áll jól egy viszonylag magas, vékony lánynak? 19 éves vagyok,169 centi,46 kg. úgy érzem semmi nem áll jól, a vékony lábaim miatt :S
Ugyan ezek a paramétereim! :DD
Én különböző csőnacikat hordok,néha cicanadrág.Nem értem mit keseregsz,én imádom az alakomat.Jó,mondjuk alakban nem biztos,hogy hasonlítunk.
L/17
első igazán köszi....
második válaszolónak köszönöm, énis csőnacit hordok, 25öst, ruhához pedig cicanadrágot :) csak páran mostanában mondták, hogy így még vékonyabbnak tűnök és elég pálcikák a lábaim :D ezért gondoltam akkor változtatok :)
jah és nem gondolom, hogy hülyén néznék ki ;) csak azért mert megkérdeztem, hogy mások szerint mi állhat jól...
nemkéne ítélkezni ha azt sem tudod hogyan nézek ki.
25?! :O Akkor tényleg nem ugyan az.Én 27-28as vagyok,vagy xs,s.Nekem mindig azt mondják a 32-es barátnőim,hogy jaj de jó nekem,meg,hogy irigyelnek(nem dicsekvésből írom,nehogy félreérts)és a pasik sem kifogásolják,sőt.
!!Még azt írnám,hogy ne törődj másokkal meg azzal,hogy mit mondanak.Az a lényeg és a legfontosabb,hogy jól érezd magad a bőrödben/ruháidban. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!