3/10 anonim válasza:
Ha kényelmes, akkor igen. Ha nem kényelmes, akkor az rosszat tesz a lábnak és akkor inkább ne.
5/10 anonim válasza:
Vagy meg lehet ugy oldani, hogy egy sima cipőbe teszel olyan talpbetétet ami emel egy kicsit (ott is sarok van megemelve). Igy sokkal olcsobb és bármilyen cipőbe mehet.
6/10 anonim válasza:
#5 válaszolónak van igaza, lehet venni sarokemelő betétet is, akkor nem kell cipőt venni, olcsóbban jössz ki. A teljesen lapos cipők egyébként sem egészségesek (pont annyira nem, mint a nőknél a 8-10 centis sarok).
7/10 anonim válasza:
#5-ös vagyok
Én kb 1 hónapja vettem ilyen sarokemlőt, de szerintem nagyon klassz dolog! 2-2,5 centit emelt rajtam, de mikor hordom szinte szabályosan magasnak érzem magam, nagyon jó érzés így kimenni az utcára :)
Ahogy #6-os írta, valóban nem jó a teljesen lapos cipő se, ez kényelmesebb illetve ad egyfajta finom rugózást, nem olyan merev, sokkal jobb a talpnak!
8/10 anonim válasza:
ezeken nagyon látszik szerintem, hogy rejtett magassarkúak..
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
//m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/2007261989
2015. jan. 20. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!