Szerintetek melyik a jobb stílus: goth vagy a skinhead?
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 09:47
11/20 anonim válasza:
Utálom a kopaszokat. Alkoholista dögök, nem jobbak a cigányoknál.
12/20 anonim válasza:
"8-as: Itt msot az öltözködésről van szó, nem a filozófiáról."
Akkor a második mondatom lép érvénybe.
13/20 A kérdező kommentje:
10-es: Az SS-nek. A klán öltözete túl hamar koszolódik. A fekete viszont strapabíróbb, és mindneféle jelvéynek is vannak rajta, míg a csuhásoknál ez nem kivitelezhető.
Ezt minden előítélet nélkül írom.
2015. jan. 14. 08:45
14/20 anonim válasza:
Én a skineket sajnos nem tudom anélkül nézni, hogy ne arra gondolnék, milyen ostoba eszmerendszer köré szerveződik az egész stílus. De akkor már inkább az ő kinézetük jönne be. Mondjuk a kopasz fejet pont nem szeretem, de az öltözködésük alapvetően nem olyan gáz. Mármint ha az autentikus skinekről beszélünk, nem az ilyen vesszentrianon pólós barmokról. A gótok egyáltalán nem tetszenek leginkább a túlzásba vitt smink miatt. De amúgy is közelebb áll hozzám a lezserség, mint a középkori elegancia.
15/20 anonim válasza:
Goth. Ez egy értelmű. A skinheadok csupán rasszisták akik heillert kiáltanak pedig nem hiszem, hogy Hitler bácsi kopasz kékszemű árjákról álmodott. Szóval a skinhead stílus azzal sincs egységben amit követ.
16/20 anonim válasza:
ui.: Elírtam. Heil Hitlert kiáltanak.
17/20 anonim válasza:
Divatból ne hordj SkinHead szerelést, mert hamar rád mennek a cigányok.. mellesleg tök vicces olvasgatni a sok tudatlan, okoskodni próbáló barom válaszát a SkinHeadségről.. azt se tudjátok mit jelent emberek.. az ilyen idióták miatt néznek le minket, Skineket.
18/20 anonim válasza:
Miért tudatlan barom valaki, ha halad a korral? Az, hogy a skinek eredetileg együtt hallgatták a fekákkal a ska-t, hogy antifasiszták voltak, hogy ott volt az a bizonyos oi kultúra, szép és jó, de ma már senkit nem érdekel a wikipedian kívül. MA azoknak az embereknek a nagy része akik skinheadeknek nevezik magukat, rasszista, agresszív, antiszemita, homofób, szélsőjobbos, beszűkült látáskörű. Ez tény. Miattuk nézik le a skinheadeket(teljes joggal). A szó jelentése megváltozott, ez van. (Üdv: Egy punk zenét hallgató ember, aki sajnos elég sok mai skinheaddel konfrontálódott már.)
20/20 anonim válasza:
Én mindkettőt egyformán kedvelem, és felváltva használom mindkét kultúra öltözködését, ha már gót vagyok, és nemzeti, és ismerek sok skinhead-et/neonácit. Szerintem össze is fér, hiszen mindkettő rétegből a normálisak fontosnak tartják az intelligenciát és az összetartozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!