Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek baj hogy skinhead...

Attila 102 kérdése:

Szerintetek baj hogy skinhead vagyok 14 évesen?

Figyelt kérdés

2014. jún. 7. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalsag, bolondsag. Ne aggodj, majd felnosz, es elmulik.
2014. jún. 7. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:
remélem bár nekem tetszenek ezek az elvek
2014. jún. 7. 15:51
 3/8 anonim válasza:
mégis milyen elvek??? mondd el kérlek..
2014. jún. 15. 00:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy milyen elvek?

Az az elv,melynek köszönhetően nem vagyok egy zülött,deviáns mindenreszaró idióta,mint kortársaim.

Ami miatt mindíg van mire büszkének lennem.

Ami miatt jó barátokat ismertem meg.

Az az eszme,melynek követői,még ha nem is ismerik egymást,köszönnek egymásnak az utcán,akár egy bólintás,egy mosoly képében.

Büszke vagyok arra,hogy magyar vagyok.Hogy fehér vagyok.

A kérdezőnek pedig lenne pár intelmem:

-Mindenhol vannak kivételek.Köztünk is vannak akasztanivaló aljas tetvek,és pl.: a romák közt is van olyan tisztességes,rendes ember,akiről sok fehér példát vehetne (személyes tapasztalat)

-Ha azt hírdeted magadról,hogy felsőbbrendű vagy,VISELKEDJ IS ÚGY!

Tanulj-dolgozz-tisztességben élj!

Legyen fontos neked a tanulás,legyél inteligens.

Bizonyítsd be,hogy tényleg felsőbbrendű vagy.

2014. jún. 19. 21:31
 5/8 anonim válasza:
Ezekben teljes mértékben egyetértek veled...csak valahogy azt nem bírom elviselni, hogy valaki olyan mértékben fajgyűlölő, hogy az már nem normális....én nem vagyok rasszista skinhead, tradícionális vagyok, ragaszkodom a gyökerekhez....természetesen van egy réteg a romák között, aki nem tud megmaradni, lop, csal, neagyisten öl...na itt merül fel a kérdés, hogy mit kell ezekkel az emberekkel kezdeni....és ezek az emberek miatt sztereotípiákba ütközünk...ilyen roma, meg olyan roma...nem kell!!! Meg kell külömböztetni öket...Az egyik társam így kategórizálta őket: Vannak a dolgosak, vannak az uruk-haiok akik csak mennek neki az embernek, és vanna a genetikai hulladékok..ez szerintem egy elég jó felfogás...Szóval, szeritem nincs semmi baj azzal hogy milyen gondolataid vagy eszméid vannak, csak ne tedd azt mással, aminek te sem örülnél ha veled tennék...Tudd megkölömböztetni őket!!! Oi! ;)
2014. jún. 20. 09:10
 6/8 Bőrfej válasza:
Én 13 éves korom óta csont kopasz vagyok, igazi N.S., az Állt. suliban tök egyedül voltam, de nem tudtak megtörni a komcsik, Te se hagyd! Számítok rád!
2014. jún. 21. 19:36
 7/8 A kérdező kommentje:
kösz a jó tanácsokat és nem hagyom magam ;)
2014. jún. 22. 22:25
 8/8 Vallpika válasza:

1. Törj az égig

2. Tarts ki végig

3. Neves ha fáj.

4. Üss ha muszáj

5. Tartsd a várat

6. Védd a társad

7. Tiéd a hit

8. A zászlót vidd

:)

2014. aug. 3. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!