Olyan fürdőruha, ami nem gáz és teljesen eltakar? :/
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem, szemérmetlen a bugyi, melltartó... eddig így jártam de többet nem bírok... viszont szeretek strandra vagy tengerre járni.. Igazából azért is döntöttem így, mert sok bámulós férfi csorgatja a nyálát nőkre és én nem szeretnék egy ilyen áldozat lenni.... Viszont azt sem szeretném ha kinéznének, nem akarok túlöltözni nagyon, hogy pólót veszek fel. Valami toppra gondoltam, vagy vannak ezek a haseltakaró, külön részes fürdőruhák, de az állandóan felcsúszik és kibuggyan belőle a hasam.. arra is gondoltam már hogy felveszek egy egyberészest és rá egy rövidnadrágot, de az is gáz nekem.. mondjuk inkább, mint a sima egyberészes... valami fiatalos, divatos nem ciki megoldás kellene, az még jobb ha még le is szorít :D Köszönöm a segítséget!2015. jan. 12. 22:27
11/11 A kérdező kommentje:
Inkább valmi ruhaszerűt akarok azok közül amit linkeltetek, mert az a fenekemet is eltakarja! Csak találnom kell olyan üzletet, ahol van ilyen és fel is tudom próbálni.
2015. jan. 19. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!