Olyan fürdőruha, ami nem gáz és teljesen eltakar? :/
Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem, szemérmetlen a bugyi, melltartó... eddig így jártam de többet nem bírok... viszont szeretek strandra vagy tengerre járni.. Igazából azért is döntöttem így, mert sok bámulós férfi csorgatja a nyálát nőkre és én nem szeretnék egy ilyen áldozat lenni.... Viszont azt sem szeretném ha kinéznének, nem akarok túlöltözni nagyon, hogy pólót veszek fel. Valami toppra gondoltam, vagy vannak ezek a haseltakaró, külön részes fürdőruhák, de az állandóan felcsúszik és kibuggyan belőle a hasam.. arra is gondoltam már hogy felveszek egy egyberészest és rá egy rövidnadrágot, de az is gáz nekem.. mondjuk inkább, mint a sima egyberészes... valami fiatalos, divatos nem ciki megoldás kellene, az még jobb ha még le is szorít :D Köszönöm a segítséget!2015. jan. 12. 22:27
1/11 A kérdező kommentje:
Szóval amiben nem tudnak megbámulni se a testem miatt, se amiatt mert ciki vagyok.
2015. jan. 12. 22:29
2/11 anonim válasza:
Van pl francia bugyi vagy akár rövidnadrág szabású fürdőruha alsó, felsőnek meg esetleg ráveszel egy vékony trikót, nem takar rendesen, főleg ha vizes de nem látszik annyira mi van alatta.
3/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h az eléggé bevág meg nem vagyok valami vékony és eddig amiket próbáltam mint összeszorult a combom tövén és a combjaim óriásak voltak.. de lehet hogy valahol találnék valami jobbat is akár.. :/ Tényleg valami olyan rövidnadrág kéne ami jól is állna és fürdőruha anyagú.
2015. jan. 12. 22:34
4/11 anonim válasza:
Fürdőruha és ruha egyben esetleg (ezeknek ha jól olvastam van bugyi része hozzávarrva)
5/11 anonim válasza:
6/11 A kérdező kommentje:
A fenekem az egyberészesnél is kilátszik, de tök jókat küldtetek! :)
2015. jan. 12. 23:15
7/11 A kérdező kommentje:
Csak 1 a gond, fel kell próbálnom, mert necces alakom van..
2015. jan. 13. 00:55
8/11 anonim válasza:
Bermuda!
Amit a hulye kisfiuk hasznalanak nap ellen az teljesen jo szerintem.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
amiket az 5ös válaszoló linkelt ezerszer jobban állna egy teltebb lányon mint egy normál alkatún
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!