Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olyan fürdőruha, ami nem gáz...

Olyan fürdőruha, ami nem gáz és teljesen eltakar? :/

Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem, szemérmetlen a bugyi, melltartó... eddig így jártam de többet nem bírok... viszont szeretek strandra vagy tengerre járni.. Igazából azért is döntöttem így, mert sok bámulós férfi csorgatja a nyálát nőkre és én nem szeretnék egy ilyen áldozat lenni.... Viszont azt sem szeretném ha kinéznének, nem akarok túlöltözni nagyon, hogy pólót veszek fel. Valami toppra gondoltam, vagy vannak ezek a haseltakaró, külön részes fürdőruhák, de az állandóan felcsúszik és kibuggyan belőle a hasam.. arra is gondoltam már hogy felveszek egy egyberészest és rá egy rövidnadrágot, de az is gáz nekem.. mondjuk inkább, mint a sima egyberészes... valami fiatalos, divatos nem ciki megoldás kellene, az még jobb ha még le is szorít :D Köszönöm a segítséget!

2015. jan. 12. 22:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szóval amiben nem tudnak megbámulni se a testem miatt, se amiatt mert ciki vagyok.
2015. jan. 12. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Van pl francia bugyi vagy akár rövidnadrág szabású fürdőruha alsó, felsőnek meg esetleg ráveszel egy vékony trikót, nem takar rendesen, főleg ha vizes de nem látszik annyira mi van alatta.
2015. jan. 12. 22:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h az eléggé bevág meg nem vagyok valami vékony és eddig amiket próbáltam mint összeszorult a combom tövén és a combjaim óriásak voltak.. de lehet hogy valahol találnék valami jobbat is akár.. :/ Tényleg valami olyan rövidnadrág kéne ami jól is állna és fürdőruha anyagú.
2015. jan. 12. 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Fürdőruha és ruha egyben esetleg (ezeknek ha jól olvastam van bugyi része hozzávarrva)

[link]

2015. jan. 12. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Manapság rengeteg divatos,fiatalos egyberészes fürdőrucit szoktak gyártani azt vettem észre.Sajnos nem tudom milyen az ízlésed,meg milyen árban gondolkoztál de pl Calzedoniában szoktak jók lenni,szezonban H&M stb :)

Linkelek párat ami szerintem csinos:

[link]

[link]

2015. jan. 12. 23:00
 6/11 A kérdező kommentje:
A fenekem az egyberészesnél is kilátszik, de tök jókat küldtetek! :)
2015. jan. 12. 23:15
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak 1 a gond, fel kell próbálnom, mert necces alakom van..
2015. jan. 13. 00:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Bermuda!

Amit a hulye kisfiuk hasznalanak nap ellen az teljesen jo szerintem.

2015. jan. 13. 06:48
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

[link]

vagy

[link]

Amúgy meg a Te tested a Tiéd, és tojjál mindenki másra! ;)

2015. jan. 13. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:
amiket az 5ös válaszoló linkelt ezerszer jobban állna egy teltebb lányon mint egy normál alkatún
2015. jan. 15. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!