Milyen télikabátod van? Szin, fazon, anyag, márka érdekel (női)?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 13:42
1/8 anonim válasza:
Fekete, térdig érő, karcsúsított, elöl duplagombos, vállon és hátul deréknál díszgombos, gyapjú + poliészter anyagú, Dorothy Perkins szövetkabátom van.
2/8 anonim válasza:
Fenék alá érő, csokoládészínű kicsit puffos, steppelt, cipzáros - pattentos, kapucnis, van hozzá egy öv is. Márkát nem tudom, tavaly kb. mindenhol lehetett olyat kapni, a teszkóban volt rengeteg, na pont olyan, csak én nem ott vettem.
3/8 anonim válasza:
Van egy fekete Tommy Hilfiger hosszú, sportos télikabátom.
Zara szövetkabátom.
Benetton kiskabátom ami sportos
Max Mara szövetkabátom.
4/8 anonim válasza:
Krémszínű pufikabát, térd fölé érő, derékban szűkített, övvel.
Fehér szövetkabát, derékban szűkített, övvel.
Fekete szövetkabát, derékban szűkített, övvel.
Királykék szövetkabát, derékban szűkített.
Ezek kicsit rövidebbek a pufinál, de ezek is fenék alá érnek bőven. A rövideket nem szeretem, mert fázós vagyok.
5/8 anonim válasza:
Van egy rövid meg egy hosszabb fekete, karcsúsított szövetkabátom, egy barna műirha dzsekim, egy térdig érő fekete pufikabátom és egy rövidebb kekizöld tollkabát. Márkákat nem tudom, nem egy helyről vannak, fazonra semmi extra. Meg van 3 bőr/műbőr dzsekim, nem kifejezetten télre valók, de a mostani időben simán lehet hordani azokat is. :D
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
- egy sötétzöld parka, New Yorker
- egy noname tyúklábmintás szövet
- egy szürke műszőrme bunda, H&M
- egy sötétszürke szövet, Tally Weijl
8/8 anonim válasza:
combközépig érő, zöld Mustang parka c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!