Mennyire gáz szerintetek ha én a pólóm alatt nadrágtartót viselek? Egy 15 éves fiú vagyok, és nagyon kényelmesnek tartom, mivel nem nyomja a hasam, és nem csúszik le a nadrágom. De ultra nyominak nevezte több lány is.
Szerintem ha ezt szereted és ezt tartod kényelmesnek akkor hordd nyugodtan! Nem kell foglalkozni a többiekkel :) Úgy sem lehet mindennek és mindenkinek megfelelni!
15L
Mivel a nadragtarto ferfi viselet igy nem ertem a kerdest!
Talan ha lany lennel..
Ha ennyire szereted, akkor hord. :)
Amúgy szerintem semmi ciki nincs benne
Nincs semmi baj a nadrágtartóval, sokan felnőttként az öltönynadrágot is azzal tartják magukon.
Csak fiatal vagy és a korosztályod olyan, hogy számukra minden ciki/nyomi/gáz, ami kicsit is eltér a megszokottól.
Nincs vele semmi baj én is szoktam hordani. Elsősorban sportoláshoz szoktam, hogy ne essen le a nadrágom. Például túrázáshoz, kerékpározáshoz, síeléshez, korcsolyázáshoz. Nekem nagyon kényelmes. Sportolásnál nem szoktam elrejteni, ilyenkor a kényelem és praktikusság a főbb szempont. De ha utcán hordom akkor általában póló, pulcsi alá veszem fel.
Látom, hogy elég régi kérdés, de attól remélem még segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!