Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Milyen öltözködés jön...

Fiúk! Milyen öltözködés jön be minden fiúnak? Szeretem a csipkés virágos cuccokat es az egyszerű pulcsikat is, eléggé csajos vagyok de egyben vagány is😊

Figyelt kérdés
Seggig érő Vörösesszőke haj kék szem szeplős es kb 150 centis vagyok😄 bejön ez a fiúknak?

2015. jan. 6. 21:50
 1/3 anonim válasza:
Hát igen persze... A kisebb lanyok a többségnek bejönnek. De a hajszíned is csodásan hangzik...
2015. jan. 6. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohh kösziii:$ 😘
2015. jan. 6. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyat úgyse találsz, ami mindenkinek tetszik.

Ha csak az öltözködést nézzük, akkor nálam azt mondaná a többség, hogy kizárt, hogy ez bármilyen fiúnak tetszene. Aztán mégis van barátom már elég régóta és soha nem kaptam negatív megjegyzést a kinézetemre, mert így érzem jól magamat a bőrömben és ez kihat a személyiségemre is.

2015. jan. 6. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!