Kávéfoltot hófehér pulcsiból mivel tudnám kiszedni?
Figyelt kérdés
Még pár hete öntöttem le véletlen,kimostam,beáztattam,de nem jött ki.Valami praktikus megoldás,olyan nagymama-trükk is nagyon megfelelne.Köszönöm(ecetes ollón kívül:D)2010. febr. 5. 21:22
1/7 anonim válasza:
Én már jó ideje Ariel folttisztítót használok.Rá a foltra,forróvizes áztatás,mosás.A 2 éves fiam még nem fogott ki rajta.
2/7 anonim válasza:
Kend be mosogatószerrel és utána mosd ki géppel, azzal a mosószerrel, amit egyébként is használsz.
Nekem ez a gyerekbiztos tippem :-) igaz, ő még nem kávézza le a ruháját :-)
5/7 A kérdező kommentje:
Első kettőnek köszönöm,a második kettőnek is,csak hazsna nem volt:)
2010. febr. 8. 19:42
6/7 anonim válasza:
tegyél arra a részte Domestost vagy akármilyen wc tisztítót. Nem viccelek nagyon jól kiszed bármilyen foltot.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2010. febr. 11. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!