Bölcsis gyerkőcötöknek mennyi ruhája van? Mennyit vásároljak nadrágból, pulcsiból? 7-8 elég? Tapasztalatok?
Nekünk mennyiségre nem tudom mennyi van, inkább máshogy foglalom össze.
Reggel mikor megyünk ráadom a a benti nadrágot és a benti cipőt (szandált). Egy benti nadrág (melegítő) nálunk általában kibírja egy hétig. Ha nem eszi/issza/pisili össze, akkor nem szoktam hét közben lecserélni. Felülre én minden nap tisztát adok rá, akár foltos az előző napi, akár nem. Amikor kimennek az udvarra, akkor ráadják a kinti nadrágot és a kinti cipőt, ami általában az, amiben reggel megyünk.
Most őszre van egy "szép" kabátja, de a bölcsiben az udvaron pulcsi+pufi mellényben szokott lenni. A lányom nem az a földön fetrengős típus, de azért a homokozással csak összekeni magát.
A napi ruháján kívül mindig van a szekrényében mindenből (nadrág, póló, pulcsi, bugyi, zokni, télen harisnya) legalább egy tartalék, hogy ha bármi történik napközben, át tudják öltöztetni. Kb. heti egyszer azért erre szükség is szokott lenni.
hát én se kg-ra mondanám....:)
nekünk azt hittem rettentős sok, de pl kintre ha kicsit hűvösebb más kell, mint amit bent hordanak, ott fűtés van és egy kis vékony tréningnaci elég, kint meg vastag, vízlepergetős, termós, nehezen átázós kell általában, homokoznak, leülnek, fetrengenek.....naponta akár 2szer is át kell öltözni, mert kezetmosnak, leeszik magukat vagy pisi, kaki kifolyik....stb...ez nálunk mondjuk otthon is alap!
pulcsiból szintén így van, bentre leheletnyi, kintre meg vagy plusz egy vastag, vagy egy kabát, amiből én szintén felkészülök arra, h hetente több váltás lesz!
Én szinte mindenhol vettem, ha megláttam egy--egy hasznos, jó árú darabot, ill. vettem néhány használtat is, de néha úgy érzem h kevés!
Nagyon függ a mosási szokásaidtól is, hisz ha dolgozol nem akarsz majd minden nap berakni egy programot, nálunk nagyon hely sincs szárítani (kertes ellenére) és nem is szárad annyira fagyban, vagy párás időben!
nekem azt mondta egy ovis anyuka h nagyon sok ruha és életében nem mosott ennyit....igaza volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!