Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » PÁWÁK? Nekem már undorító ez...

PÁWÁK? Nekem már undorító ez a "mindneki ugyanabba van, tök menő". Miért?

Figyelt kérdés

Komolyan… Megnézel egy ilyen madárjancsit és ezt látod rajta: Olyan szűk felső, hogy én nem kapok levegőt. Alap ez a zöld, térdig érő, felül kapucninál bundás prémes - "millitary" jellegű kabát. Megvan, ugye? Aztán ott van a gatya… Cicagatya… Nőn jól mutat, de egy fiún. Öcsém, olyan a s!ggük benne, mint a MissHawaiinak. Bár lehet, hogy az a cél. Következik a cipő, ami nem lehez más ennél a AirMax tornacipőnél. Tudjuk, az a nagy maszlag (ami néha világít is) a lábukon, azzal a nagy fura pipával.. Nevetséges. kipipálják: "A lábfejem is sz!xy". Elérkeztünk a fejhez. Ne itt jön a számomra kínos téma, mert itt jön az a valami, amiről rögtön meg lehet állapítani hogy ki tartozik a "madárkolóniába". -- A haj. Haj? Bocsanat, FRIZURA… Az sz!rkupac a fejükön. Az a fénylő sz!r. Nemtudom, ki hogy van ezzel, de én nem ápolom a sz!rt. Ők meg zselézik.

Elnézést a trágár megjegyzésekért, de szerintem men egyedül én vagyok így.

2015. jan. 7. 21:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Csak hogy képben legyen az 2 utolsó kommentelő: a páwák szintén kritizálják a nempáwákat és szintén leszólják őket. Akkor nekem is had' legyen meg nekem is a véleményem róluk. Nekem egy megkeseredett embernek.
2015. jan. 12. 19:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Majd jön egy másik divat...
2015. jan. 12. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát én ezeket nézem melegnek, tök úgy néznek ki, izom póló, feszülős nadrág, zselés kefés haj, baba, lányos arc és ez tetszik a nőknek is, engem nem érdekel, de én egyáltalán nem így nézek ki csupán a feszülős gatya ami igaz.
2015. jan. 13. 20:31
 14/16 anonim válasza:
Nem vagyok páwa de Kezdjük ott az airmax rohadtul nem tornacipő és az a fura pipa a nike logója (világ egyik leghíresebb márkája) mondjuk pl ha veszek egy adidast (azt is elég sok ember viseli) és rajta van az a 3 fura csík akkor én már vérbeli páwa vagyok mert felvettem egy olyan cipőt ami nekem rohadtul tettszik.
2015. szept. 13. 22:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam márkanevet említeni, nehogy ki sorolják.
2015. szept. 14. 13:46
 16/16 A kérdező kommentje:
*sipolják
2015. szept. 14. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!