PÁWÁK? Nekem már undorító ez a "mindneki ugyanabba van, tök menő". Miért?
Komolyan… Megnézel egy ilyen madárjancsit és ezt látod rajta: Olyan szűk felső, hogy én nem kapok levegőt. Alap ez a zöld, térdig érő, felül kapucninál bundás prémes - "millitary" jellegű kabát. Megvan, ugye? Aztán ott van a gatya… Cicagatya… Nőn jól mutat, de egy fiún. Öcsém, olyan a s!ggük benne, mint a MissHawaiinak. Bár lehet, hogy az a cél. Következik a cipő, ami nem lehez más ennél a AirMax tornacipőnél. Tudjuk, az a nagy maszlag (ami néha világít is) a lábukon, azzal a nagy fura pipával.. Nevetséges. kipipálják: "A lábfejem is sz!xy". Elérkeztünk a fejhez. Ne itt jön a számomra kínos téma, mert itt jön az a valami, amiről rögtön meg lehet állapítani hogy ki tartozik a "madárkolóniába". -- A haj. Haj? Bocsanat, FRIZURA… Az sz!rkupac a fejükön. Az a fénylő sz!r. Nemtudom, ki hogy van ezzel, de én nem ápolom a sz!rt. Ők meg zselézik.
Elnézést a trágár megjegyzésekért, de szerintem men egyedül én vagyok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!