Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » PÁWÁK? Nekem már undorító ez...

PÁWÁK? Nekem már undorító ez a "mindneki ugyanabba van, tök menő". Miért?

Figyelt kérdés

Komolyan… Megnézel egy ilyen madárjancsit és ezt látod rajta: Olyan szűk felső, hogy én nem kapok levegőt. Alap ez a zöld, térdig érő, felül kapucninál bundás prémes - "millitary" jellegű kabát. Megvan, ugye? Aztán ott van a gatya… Cicagatya… Nőn jól mutat, de egy fiún. Öcsém, olyan a s!ggük benne, mint a MissHawaiinak. Bár lehet, hogy az a cél. Következik a cipő, ami nem lehez más ennél a AirMax tornacipőnél. Tudjuk, az a nagy maszlag (ami néha világít is) a lábukon, azzal a nagy fura pipával.. Nevetséges. kipipálják: "A lábfejem is sz!xy". Elérkeztünk a fejhez. Ne itt jön a számomra kínos téma, mert itt jön az a valami, amiről rögtön meg lehet állapítani hogy ki tartozik a "madárkolóniába". -- A haj. Haj? Bocsanat, FRIZURA… Az sz!rkupac a fejükön. Az a fénylő sz!r. Nemtudom, ki hogy van ezzel, de én nem ápolom a sz!rt. Ők meg zselézik.

Elnézést a trágár megjegyzésekért, de szerintem men egyedül én vagyok így.

2015. jan. 7. 21:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Ismerek egy ilyen srácot. A legrosszabb nem is az, ahogy kinéz, hanem hogy még büszke is rá hogy ő mennyire ad magára. Mondjuk sok pénzből is fel lehet öltözködni ízléstelenül.
2015. jan. 7. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

Ahhj én több embert ismerek de szerencsére velük annyira nem vagyok jóba viszont már a tényleges barátaim és elkezdtek ilyenné válni...nem olyanra teljesen mint amiket leírtál de a wckefefej már stimmel...

Nem értem miért jó ez?? Gusztustalan és szánalmas. Teljesen tömegdivat... meg a gusztustalan virágos, rózsaszín pólók és gatyák amin rajta van valami "menő" szöveg (swagyoloobey). Mondjuk a a lányoknál is a mély kivágású pólók, vakolt fej, csücsörítés, az állandó mell meg fenék mutogatás... istenem....

Remélem kinövik majd egyszer és rájönnek gáz.

2015. jan. 7. 22:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Remélem egy páwa is fog írni ide valamit
2015. jan. 7. 23:15
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Ez a divat sajnos.... Nincs értelmes válaszuk hogy miért jó ez.

Az összeses lőném a Dunába....

2015. jan. 8. 14:11
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Minden kornak megvan a maga divathóbortja, ezzel nem tudsz mit csinálni. :) Engem a kinézetük nem feltétlen zavarna, de sok embernél érezni, hogy nincs kiforrott stílusa és csak úszik az árral. Főleg a fiúk frizuráin mosolyodom el sokszor az utcán, mert vágatnak egy divatos frizurát, ami végtelenül nem passzol az arcukhoz, de azt hiszik menők tőle... istenem. :) De majd kinövik, felesleges felkapni a vizet rajtuk.
2015. jan. 8. 15:59
 6/16 anonim ***** válasza:

[link]

Most ehhez szóljatok hozzá. Heveny hányinger.

2015. jan. 8. 16:06
 7/16 anonim ***** válasza:
10%

Erdekes kedves kerdezo,hogy megint a fiuk pocskondiazasanal kotottunk ki,pedig lenne mit megemliteni a csajokrol is!!

PL.Acelbetetes bakancs,pilota napszemcsi,Al Capone kalap, es meg sorolhatnam a sok ferfias goncot amiket hordanak!

Engem eppen ez idegesit!!

2015. jan. 8. 17:49
 8/16 A kérdező kommentje:

A lányok majd kapnak egy külön topicot vagy hogy a kacsába hívják ezt :D mert róluk is lehetne novellákat írni.

Igaz hogy nem csak az öltözködésük gáz, hanem az is ahogy viselkednek, és ahogy azt hiszik hogy ők vannak a ranglétra csúcsán, a társadalom legtetején - ez itt a baj...

2015. jan. 8. 18:59
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

Én meg az ilyen embereket unom, mint te, kedves megkeseredett kérdező.

Miért kell mindig belekötni mindenkibe?

2015. jan. 12. 01:30
 10/16 anonim ***** válasza:
40%
Jo a valasz utcso!
2015. jan. 12. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!