Steel acelbetetes bakancs velemenyek?
Figyelt kérdés
Bakancs vasarlas elott allok. Ez lesz az elso bakancsom es nem szeretnek melle nyulni. Hallottam rola jot, de inkabb rosszat, rockpince.hu-rol rendelnem.
20.000ft kb az osszeg amit ra szannak. 16/F
2015. jan. 5. 18:31
11/12 anonim válasza:
Szép bakancs, de elég silány minőségű. Nekem volt 2 párral az első másfél év után ment szét a második durván egy év. A második most is meg van de borzasztó állapotban, a talpa többször leszakadt, csavarok kiestek, elejében az acél is odavan.
Hozzáteszem hogy nálam nem csak utcai viseletre volt.
12/12 anonim válasza:
Tényleg nem valami extra minőség. Szépnek szép, meg kényelmes is, de...Kétségtelen, hogy jó árban van, talán a 20 soros sem több, mint 25.000 - szerintem első bakancsnak megteszi, és nagy választékuk is van, mind sorban, mind színben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!