Steel acelbetetes bakancs velemenyek?
Figyelt kérdés
Bakancs vasarlas elott allok. Ez lesz az elso bakancsom es nem szeretnek melle nyulni. Hallottam rola jot, de inkabb rosszat, rockpince.hu-rol rendelnem.
20.000ft kb az osszeg amit ra szannak. 16/F
2015. jan. 5. 18:31
2/12 anonim válasza:
Tényleg próbálni kell...
Nekem az van. Szeretem nagyon szerintem kényelmes csak kicsit kopik a talpa :/
3/12 A kérdező kommentje:
A probat megoldom, de maga a marka jo vagy tenyleg annyira rossz?
2015. jan. 5. 19:45
4/12 anonim válasza:
Nekem több mint 10 éve van Steel bakancsom, semmi baja azóta sem.
5/12 A kérdező kommentje:
Csak azt irkaljak hogy 4eve mar nem az igazi a steel, pedig nekem nagyon tetszenek a bakancsaik
2015. jan. 5. 21:29
6/12 anonim válasza:
Van akinek jó van akinek hamar szétment.
7/12 anonim válasza:
Nekem már vagy 6-7 éve megvan. Eleinte nagyon mérges voltam, mert viszonylag hamar elkezdett tönkremenni-pár varrat kijött, kipotyogtak a csavarok az aljából, elkezdett a talpa leválni... De ami érdekes, valahogy "megállt a tönkremenésben", évek óta ilyen állapotban van és nem roncsolódott tovább, pedig nem kíméltem. Szerintem egy próbát megér :)
8/12 anonim válasza:
Nekem 1,5 éve van, eddig megfelelő karbantartás mellett, jól bírta és remélem nem is lesz vele gond!
9/12 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is inkabb lab fuggo az egesz, volt markas cipom is ami nem birta 1honapig se, volt noname ami meg mar nem tudom miota meg van.:)
2015. jan. 6. 14:24
10/12 A kérdező kommentje:
Esetleg Undercover?
2015. jan. 6. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!