Magassarkút szerintetek csak az vehet fel, akinek jó lábai vannak?
Figyelt kérdés
Nem 3-4 cm-esre, hanem min. 6-7-re gondolok.
Pl akinek X lába van, vagy kicsit befelé álló térdei, vastag vádlija stb az felejtse el az ilyen cipőket?
2015. jan. 5. 14:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem inkább az a kritérium, hogy tudjon benne járni. A magassarkú a legtöbb lábformán jól áll szerintem, de ha elinduláskor úgy megy benne, mint a kacsa, vagy ellenkezőleg, godzilla-szerűen tapos, az szánalmas.
2/4 anonim válasza:
A magassarkú (persze ha eleve jól néz ki) a legtöbb lábon jól áll, sőt javít az összhatáson, ha tudják viselni, ahogy előttem is írták. Egy balerinacipő például sokkal kényesebb, mert kiemeli a görbe lábat, a lúdtalpat, a vastag vádlit, stb.
3/4 anonim válasza:
Egy magassarkú sokat dob a női lábon, formásabbnak, hosszabbnak, karcsúbbnak tűnik, szóval nem csak az vehet fel magassarkút, akinek jó lábai vannak.
4/4 anonim válasza:
Néz körül a városban és látni fogod hogy nem mindenkinek a lába formás aki magassarkúba jár. Sokan járni se tudnak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!