Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a ruha? Nem extrém kicsit?...

Ez a ruha? Nem extrém kicsit? Ti fel mernétek venni buliba? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

kaptam karácsonyra, lesz mostanában pár buli, nemtudom felvegyem e szórakozóhelyre vagy házibuliba...

2015. jan. 4. 18:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
Milyen szabasu? Ez egy egyszeru koktel ruha ami bor es fekete feher. Be kell sz-sz-rni.
2015. jan. 4. 19:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de akárhogy nézem, és akármivel képzelem el, ez a ruha borzalmas! Nem tetszik ez az olcsó, fénylő műbőr, szerintem ez ízléstelen:S A mintája se valami jó, illetve a hosszúsága!O.o lehajolsz benne, és minden kilátszik ami nem kéne! Én nem venném fel!
2015. jan. 4. 19:47
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem venném fel, mert nem az én stílusom és cigányos, szerintem.
2015. jan. 4. 19:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
elég közönséges. túl sok: pánt nélküli is, mini is, bőrhatású is, szűk is.. legalább pántja lenne vagy más fazonja. én fel nem venném az tuti, de ha téged nem zavar, hogy sokan mindenre kaphatónak fognak nézni miatta, akkor vedd fel nyugodtan.
2015. jan. 4. 19:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez igénytelen
2015. jan. 4. 19:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
arról nem is beszélve, hogy ez tényleg csak TÖKÉLETES alakon mutatna valahogy.
2015. jan. 4. 19:58
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Ti szerintem overalba jarjatok bulizni😂😂😂😂😂
2015. jan. 4. 20:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

miért, az ember csak úgy mehet bulizni, hogy kilóg mindene és úgy néz ki, mint egy útszéli? nekem nem az a cél, hogy minél több kiéhezett kan szexuális tárgynak nézzen és egyéjszakás ajánlatokat tegyen, hanem az, hogy jól érezzem magam. attól még, hogy nem nézel ki k.urvának, lehetsz csinos és nem kell zsákot magadra húzni.

pl ezek is elég kihívó ruhák, de mégsem olyan ku.rvásak, mint amit a kérdező linkelt:

[link]

[link]

[link]

...

2015. jan. 4. 20:15
 19/24 anonim ***** válasza:

Ezek kihivo ruhak?...

Mindegy, vegulis kinek a pap kinek a papne

2015. jan. 4. 20:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
18 vagyok, nem tartom magam besavanyodottnak, szoktam bulikba járni, de nem venném fel. Alul ez sem takar sokkal többet mint egy bugyi, ha az ember egy kicsit is hirtelenebb mozdulatot tesz, simán felcsúszhat. Ehhez még ilyen fényes-tapadós anyagból is van, szerintem ez túl sok, túl ribis.
2015. jan. 4. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!