Ez a ruha? Nem extrém kicsit? Ti fel mernétek venni buliba? KÉP
Figyelt kérdés
kaptam karácsonyra, lesz mostanában pár buli, nemtudom felvegyem e szórakozóhelyre vagy házibuliba...
2015. jan. 4. 18:48
1/24 anonim válasza:
Szia! Először is inkább szórakozóhelyre vedd fel mint házibuliba, és ez. Korodtol is függ:)
2/24 anonim válasza:
ha megdugatni akarnám magam és c..gány vagyok akkor igen
3/24 anonim válasza:
Szerintem absz. Nem extrem. Vedd fel nyugodtan. Bar azert tenyleg a korodtol is fugg. 17alatt 30folott szerintem cikiiii :)
4/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 24 vagyok
2015. jan. 4. 18:55
6/24 anonim válasza:
Nekem kicsit r_bancosnak tűnik, főleg amiatt hogy ilyen bőr hatású anyagból van. És azért valljuk be a szabása is olyan!
De ha mindent beleadok el tudok képzelni egy olyan outfitet, hogy ez a ruha fekete harisnyával, fekete cipővel (nem túl magassarkúval) és fekete blézerrel. Bár nem tudom hogy nézne ki...:/ Hány éves vagy??
7/24 anonim válasza:
Szerintem k_rvás. Én nem venném fel, mert biztosan mindenki engem bámulna és nyomulnának ezerrel.
8/24 anonim válasza:
Ugyan konyorgom, tenyleg ennyire besavanyodottak 2015-ben az emberek??? 24eves lanyrol beszelunk, ez a ruha nem k * rvas hanem szexi. Voltatok ti mar szorakozohelyen?? Ez a ruha az izleses kategoriaba tartozik.. Sokan bugyiba mennek el.
9/24 anonim válasza:
Felőlem más mehet bugyiba, magárol alkot véleményt.
én ilyen szabású és hosszú göncöt nem veszek fel. Ez meg még fényes is és a mintája sem tetszik. De ez csak azén véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!