Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szegények mint én hol...

A szegények mint én hol tudnak venni olyan kabátot ami meleg és jól néz ki?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
[link] a Mom parkban
2015. jan. 3. 22:17
 12/18 A kérdező kommentje:
A zarát egyáltalán nem tartom gagyinak :D ott meg a bershkában néztem szépeket, csak ugye még leárazva is drágák...ilyenekben mint new yorker meg h&m már csak olyanokat találtam amilyeneket egy kinaiban is találni...meg amilyen nekem most van
2015. jan. 3. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
ok :D Most kezdödnek a leárazások mindenhol, nézz körbe. Mennyit szeretnél áldozni a kabátra? Ez a Mom Parki üzlet nagyon szép áruval rendelkezik és hatalmas leárazásokat tart. H budapesti vagy érdemes megnézni.
2015. jan. 3. 22:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Ebben a Mohitoban csak női ruhák vannak? :D
2015. jan. 3. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Fiú vagy???

Azt hisszem csak női van.

Van Graaf az Alleban és az Árkádban.

Sokszor 70% lehet venni jó ruhakat

2015. jan. 3. 23:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy springfieldben is vannak nagy leárazások. Alleba van nagy üzletük.Néz ott is körbe.
2015. jan. 3. 23:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát attól függ,mennyid van rá.A kilós turival vigyázz,egy vastag télikabát gyakran drágábban jön ki,mint a plázás akciókor.Amúgy márciusra 3-4 ezrekért fogják árulni a télikabátokat,ha addig van neked,akkor jó.Ha sürgősen kell,akkor kínai,olcsóbb turi.A New Yorkerben már most 4000ért árulják a bőrdzsekiket,amik tavasszal meg ősszel 15000ért voltak kitéve..Egyszerű a logika:télen vegyél nyári cuccokat(New Yorkert ajánlom,ott szoktak a legnagyobb akciók lenni,most is,ujjatlan pólók,amik nyáron 4-5 ezerért vannak kitéve,most 499-999 forint),nyáron meg télieket(vastag pulcsi,ami januárban 8-9 ezerért volt kitéve,június végén 1499 volt).
2015. jan. 4. 13:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Kínaiban vettem már párszor kabátot, 3000 ft körül, szép is, meleg is.
2015. jan. 4. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!