A szegények mint én hol tudnak venni olyan kabátot ami meleg és jól néz ki?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 19:05
1/18 anonim válasza:
Pl. turiban. De nálunk karácsonyi ajándéknak is divat a télikabát, pont mert amúgy elég drága.
2/18 anonim válasza:
Nézz be használt ruhás boltokba :) Vagy a tescoban is szoktak lenni leárazott termékek. Nekem tavaly úgy vettünk kabit, mondjuk így is 5ezer forint volt, de az még nem egy súlyos összeg, mert idén is azt használom :D Megérte az árát,nagyon szeretem :)
3/18 A kérdező kommentje:
csak ott mindegyik nagyon ronda és rossz minőségű :(
2015. jan. 3. 19:45
4/18 anonim válasza:
Van egy Háda a Bosnyák tér közelében, nagyon nagy, és vannak rossz,de meglepően jó ruhák is. 17 éves vagyok, több cuccom is onnan van, amiket sokan dicsértek meg. Próbáld meg azt.
5/18 anonim válasza:
Hát vagy addig nyújtózkodsz, mint a takaród ér, és bevállalod a turit, kínait, vagy spórolsz és veszel egy drágábbat. Ne a divat alapján válassz, inkább valami klasszikusabbat keress és akkor azt évekig tudod hordani. Már ha tudsz vigyázni a cuccaidra, ha nem, akkor érd be az olcsóval.
Nekem a kedvenc kabátom pont egy turis darab, igaz nem a legolcsóbb kilósból van, de nem is olyan ócska, mint egy new yorkeres vagy h&m-es, pedig azoknál is olcsóbb volt. Lehet jókat találni, hidd el! :)
6/18 anonim válasza:
H and M-ben nézd meg, leárazás most kezdődik. Milyen kellene? Dzseki vagy szövetkabát?
Ott nagyon leárazzák őket pár ezerért találsz olyat amit szezon elején 20-30 árultak. Igy szép és mutatós is.
Mennyit tudsz ráfordítani?
7/18 A kérdező kommentje:
néztem h&m-ben, kemény 3 db kabát volt, többségük nagyon gagyi
2015. jan. 3. 21:49
8/18 anonim válasza:
Ha Budapesten laksz van a Mom parkban egy Mojito nevu uzlet, ott nagyon szep kabatokat kapsz és most nagyon learaztak oket. 6-8000 Ft. is van. Ezek szövetkabatok de szepek divatosak. Nem tudom mennyiert szeretnel
9/18 anonim válasza:
Vörösmarty téren nézd meg, de ahogy én lattam nem olyan gagyi dolgok vannak a H&M.
10/18 anonim válasza:
Zara leárazások, de ha azt is gagyinak tartod akkor nem vagy olyan szegény vagy az igényeid elég magasan vannak. Akkor írány a MaxMara Weekend ott biztos találsz kedvedrevalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!