Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A szegények mint én hol...

A szegények mint én hol tudnak venni olyan kabátot ami meleg és jól néz ki?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 19:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Pl. turiban. De nálunk karácsonyi ajándéknak is divat a télikabát, pont mert amúgy elég drága.
2015. jan. 3. 19:24
 2/18 anonim ***** válasza:
Nézz be használt ruhás boltokba :) Vagy a tescoban is szoktak lenni leárazott termékek. Nekem tavaly úgy vettünk kabit, mondjuk így is 5ezer forint volt, de az még nem egy súlyos összeg, mert idén is azt használom :D Megérte az árát,nagyon szeretem :)
2015. jan. 3. 19:25
 3/18 A kérdező kommentje:
csak ott mindegyik nagyon ronda és rossz minőségű :(
2015. jan. 3. 19:45
 4/18 anonim válasza:
54%
Van egy Háda a Bosnyák tér közelében, nagyon nagy, és vannak rossz,de meglepően jó ruhák is. 17 éves vagyok, több cuccom is onnan van, amiket sokan dicsértek meg. Próbáld meg azt.
2015. jan. 3. 20:32
 5/18 anonim ***** válasza:
29%

Hát vagy addig nyújtózkodsz, mint a takaród ér, és bevállalod a turit, kínait, vagy spórolsz és veszel egy drágábbat. Ne a divat alapján válassz, inkább valami klasszikusabbat keress és akkor azt évekig tudod hordani. Már ha tudsz vigyázni a cuccaidra, ha nem, akkor érd be az olcsóval.

Nekem a kedvenc kabátom pont egy turis darab, igaz nem a legolcsóbb kilósból van, de nem is olyan ócska, mint egy new yorkeres vagy h&m-es, pedig azoknál is olcsóbb volt. Lehet jókat találni, hidd el! :)

2015. jan. 3. 21:03
 6/18 anonim ***** válasza:

H and M-ben nézd meg, leárazás most kezdődik. Milyen kellene? Dzseki vagy szövetkabát?

Ott nagyon leárazzák őket pár ezerért találsz olyat amit szezon elején 20-30 árultak. Igy szép és mutatós is.

Mennyit tudsz ráfordítani?

2015. jan. 3. 21:38
 7/18 A kérdező kommentje:
néztem h&m-ben, kemény 3 db kabát volt, többségük nagyon gagyi
2015. jan. 3. 21:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha Budapesten laksz van a Mom parkban egy Mojito nevu uzlet, ott nagyon szep kabatokat kapsz és most nagyon learaztak oket. 6-8000 Ft. is van. Ezek szövetkabatok de szepek divatosak. Nem tudom mennyiert szeretnel
2015. jan. 3. 22:08
 9/18 anonim ***** válasza:
Vörösmarty téren nézd meg, de ahogy én lattam nem olyan gagyi dolgok vannak a H&M.
2015. jan. 3. 22:09
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Zara leárazások, de ha azt is gagyinak tartod akkor nem vagy olyan szegény vagy az igényeid elég magasan vannak. Akkor írány a MaxMara Weekend ott biztos találsz kedvedrevalót.
2015. jan. 3. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!