Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A supra cipők, mennyire...

A supra cipők, mennyire strapabírók napi használatnál?

Figyelt kérdés
Még nem volt ilyen cipőm, de már egy ideje szemezek egy ilyen márkájú cipővel, és érdekelne mások személyes tapasztalata.

2015. jan. 3. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem van egy Supra Skytop III-as cipőm, már rég leselejteztem, több mint 2 évig hordtam, na nem mindennap de gyűrtem rendesen. A belső része a sarkamnál szétszakadt, de kívül ebből semmi se látszik. Azonban most már nem vennék ilyen cipőt, mostani szemmel nézve elég gagyinak néznek ki. Szerintem egy Nike Air Force, Roshe Run, Janoski sokkal divatosabb.
2015. jan. 3. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyébként a kinézett cipő az ez: [link]
2015. jan. 3. 19:31
 3/3 supra01 ***** válasza:
Szia! Nekem 3 ill. 4 éve van, de nem mindennap hordom őket, így csalóka lenne az infóm. Skytop 2 semmi baja a skytop 3 jobbosnak az oldala kilyukadt, nem tudom miért.
2015. jan. 4. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!