Milyen öltözködésű fiúk/férfiak jön be lányok?
A belső egy nagyon fontos dolog, de valljuk be, a megjelenés sem egy utolsó dolog.
Haj - Pulóver/Mellény - Nadrág - Cipő , nem igazán vagyok otthon a divatban, ezért tőletek kérdezem, ti azért jobban látjátok az ilyeneket.
16/F :)
a lényeg, hogy látszódjon a fiún, hogy foglalkozik magával :)
hajnál nekem tetszik ha kicsit hosszabb (kb 4 cm), és áll is valahogy (akár csak stílusosan kócos)
és őszintén nekem bejön a mostani kicsit hipszteres stílus - valami mintás póló, az a vastagkeretes geek szemüveg a gyengém, stb
19/L
HOSSZÚ haj (vállig vagy tovább érő <3)-persze csak, ha jól áll a srácnak.
Öltözködés ROCKEROS, mint pl.: szaggatott (nadrág)/bőrcuccok (pl.: bőrdzseki, bőrnadrág). :)
Piercing, tetkó sem árt (nem kötelező). Azt sem bánom, ha festi a haját.. :D (csak ne barnára, na de ne is olyan színre, ami nem áll jól neki.)
15/L
#1 Talán a kérdésemben úgy hangzott mintha másoknak szeretnék megfelelni, de a legkevésbé sincs így. Annyiról van szó, hogy nem értek a divathoz, így megkérdezem más véleményét. Mivel számítottam az eltérő válaszokra, így megnéztem volna a válaszokból elképzelve, hogy melyek azok a "stílusok" amelyek nekem is tetszenek, ha pedig nekem tetszik, illetve másnak is, akkor gond egy szál se. :)
#2, #3 - Köszönöm a válaszokat! :)
Haj: minél egyszerűbb, ne legyen folyton belőve, meg nem jönnek be ezek az oldalt lenyírt, középen egy fűcsomó szerű páwahajak. Hosszú is lehet, ha jól áll az illetőnek, raszta is lehet(ha megvan hozzá a belső inditatása).
Nadrág: farmer. Lehetőleg nem csillogós, koptatott, strasszos homárnaci.
Cipő: mindegy csak ne NIKE meg ezek a trendi sz*rok :D
Pulcsi: ne legyen kivágva a mellkasáig/köldökéig
Na mindegy, bármi, ami nem homáros :D
21/L (én se tudom mi a divat, vagyis sajnos látom, hogy milyen. és nem akarok benne részt venni)
Én nagyon szeretem az ingeket, de egy egyszerű póló is megteszi, csak ne legyen nagyon kivágott. Nadrág igazából teljesen mindegy, hogy milyen, csak húzzad fel rendesen. A halálom, amikor egy fiúnak az egész alsógatyája kilóg, mert a nadrágja a térdéig le van tolva. Cipőből az elegánsabbak tetszenek a legjobban, mint pl. ez:
Pulóver is mindegy, hogy néz ki, csak ne fázz benne. :)
Nekem pedig az a haj fazon tetszik a leginkább, amilyen James Deannek volt. :)
A divatban én se vagyok otthon, de amiket ma látok, azok általában nem tetszenek, kezdve a szűk gatyáktól, a csillogós felsőkön át a CR7 fülbevalóig.
Én azt szeretem, ha egy férfi nem bonyolítja túl az öltözködését. A nők többségének igen, de nekem nem tetszik, ha valaki hétköznap is öltöny-nyakkedő-lakkcipő kombóban flangál aktatáskával. Alapvetően a hosszúhajú (értsd vállig vagy tovább érő) férfiak tetszenek bakancsban és bőrdzsekiben, de ha valakinek ez nem belülről jön, akkor nevetségesség válik. De ez más stílusban is igaz, a lényeg, hogy úgy öltözzön, amivel tud azonosulni.
Szeretem a sportosabb stílust, farmer, póló, sportcipő (normális, nem ezek a holdbéli alkotások), dzseki, de az ilyen alsógatyavillantós nadrágoktól és kivágott felsőktől mentesen meg az ég! Illetve ami még engem irritál az az, mikor valaki nem képes levenni a sapkáját beltérben..
Neha sportos -farmer,szurke pulcsi,nike vagy vmi menö sportcipo,szep ora,
De neha azert jarjon oltonyben
-classic feketr hilfiger vagy armani
Vagy ing&csinosabb nadrag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!