Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen ruhába mehetek iskolába?...

Ilyen ruhába mehetek iskolába? Cicanadrág, és magassarkú csipkés és elegáns ha már elmúltam 18. éves

Figyelt kérdés
[link]

2015. jan. 3. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

6!

akkor kár volt megkérdezni. Egyébként az a lyuk nem jó rajta.

2015. jan. 3. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem elég kínos, amikor valaki nem találja el az alkalomhoz illő stílust. Lehet csinosan, nőiesen öltözni hétköznap is, de ez inkább egy alkalmibb ruha. Aztán ha kicsit csinosabbnak kell lenni, akkor elmész a hétköznapivá degradált ruhádban, vagy nagyestélyit kapsz magadra...?
2015. jan. 3. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Hát biztos nagyon jól néznél ki, ha az osztály társad lennék csorgatnám a nyálam és nem tudnék másra figyelni csak rád. Szerintem túlzás nagyon így menni, alkalmi öltözék nem a suliba való.
2015. jan. 3. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Linkeljem linkeljem :)

Elég lesz csak egyszer. És persze nem kell mindkettőt :))

Arra akartam kilyukadni, hogy egy elegáns, stílusos összeállításhoz egy kecsesebb darab jobban illik.

2015. jan. 3. 19:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel mások véleménye és már eldöntötted, hogy felveszed, akkor nem értem, hogy miért kérdezted meg. Nem a ruhával van baj mert szép, jól néz ki meg egyébként is neked kell tetsszen, de nem oda való. Én biztosan nem venném fel iskolába mert ez oda túlzás lenne, értem, hogy 18 éves vagy meg nőiesen akarsz öltözködni, de nem ez az egy módja van.
2015. jan. 4. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!