Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hogy mossátok a melltartót?

Ti hogy mossátok a melltartót?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogyha megveszem a melltartót, szép formája van, de amint berakom mosógépbe, kézi mosásra, eldeformálódik a szivacsa! Pedig nem gagyi kínait vettem, hanem H&M-eset.
2015. jan. 1. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mosógépben mosom, 30 fokon, fehérnemű mosózsákban. Nem deformálódik el, csak sok-sok használat után. Szerintem az H&M annyira nem jó márka. Én a Triumph-ot és az Intimissimit szeretem. Nem olcsó, de ezek bírják nekem a leghosszabb ideig.
2015. jan. 1. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem még sose deformálódott el (max kifordul), pedig nem is kézi mosásra állítom.
2015. jan. 1. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, az enyémek sem H&M-esek.
2015. jan. 1. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:

az enyémek is h&m-esek és soha semmi bajuk nem lett, pedig simán mosógépben a többi ruhával együtt mossuk őket. most vagy az van, jogy

a) túl sokáig használod őket és már régiek vagy

b) beruházol drágább, márkásabb melltartókra vagy

c) megpróbálod kézzel mosni őket.

2015. jan. 1. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen mosógolyóban nem deformálódna el:

[link]

2015. jan. 2. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Cipzáros párbahuzatban, kímélő mosásban. (Szinte csak öblöget meg áztat. Ált.ban 4- et mosok együtt, természetesen más ruhár nem dobok be mellé.

soha nem deformálódnak, csak elnyúlnak egy idő után (talán 1-2 év)

Most h&mesek vannak, már fél éve

2015. jan. 2. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kézzel mosom mindig, gyorsabb mint mosógéppel és nem lesz semmi baja sem. Mondjuk a H&M pont kínai... szóval jobb márkát vásárolj.
2015. jan. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!