Ti hogy mossátok a melltartót?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogyha megveszem a melltartót, szép formája van, de amint berakom mosógépbe, kézi mosásra, eldeformálódik a szivacsa! Pedig nem gagyi kínait vettem, hanem H&M-eset.2015. jan. 1. 22:40
1/7 anonim válasza:
Mosógépben mosom, 30 fokon, fehérnemű mosózsákban. Nem deformálódik el, csak sok-sok használat után. Szerintem az H&M annyira nem jó márka. Én a Triumph-ot és az Intimissimit szeretem. Nem olcsó, de ezek bírják nekem a leghosszabb ideig.
2/7 anonim válasza:
Nekem még sose deformálódott el (max kifordul), pedig nem is kézi mosásra állítom.
3/7 anonim válasza:
2-es vagyok, az enyémek sem H&M-esek.
4/7 anonim válasza:
az enyémek is h&m-esek és soha semmi bajuk nem lett, pedig simán mosógépben a többi ruhával együtt mossuk őket. most vagy az van, jogy
a) túl sokáig használod őket és már régiek vagy
b) beruházol drágább, márkásabb melltartókra vagy
c) megpróbálod kézzel mosni őket.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Cipzáros párbahuzatban, kímélő mosásban. (Szinte csak öblöget meg áztat. Ált.ban 4- et mosok együtt, természetesen más ruhár nem dobok be mellé.
soha nem deformálódnak, csak elnyúlnak egy idő után (talán 1-2 év)
Most h&mesek vannak, már fél éve
7/7 anonim válasza:
Én kézzel mosom mindig, gyorsabb mint mosógéppel és nem lesz semmi baja sem. Mondjuk a H&M pont kínai... szóval jobb márkát vásárolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!