Ti mit vesztek fel Szilveszterre? segítség!
Figyelt kérdés
Mivel holnap rettenetesen hideg lesz, és nem akarok megfagyni valaki nem tudna mondani valami jó összeállítást hogy mit vegyek fel? Ugyan a buli zárt helységben lesz, nem szeretnék az utcán megfagyni! Előre is köszönöm a válaszokat!2014. dec. 30. 22:50
1/11 anonim válasza:
Fekete csőnadrág, magas szárú csizma, ehhez pedig olyan felső, amilyet szeretnél.
2/11 anonim válasza:
ha elárulod hogy lány vagy fiú vagy,segítenék :)
3/11 anonim válasza:
Télikabátot, és mindenből a legmelegebbet, kerti partira megyek.
5/11 anonim válasza:
Pont ugyanazt akartam írni, amit #4 is írt! :D
6/11 anonim válasza:
A munkát veszem fel, mert dolgozni fogok...
7/11 anonim válasza:
#4 Szintén.de én nem azért mert dolgozni megyek.. :/
8/11 anonim válasza:
Ugyanazt veszem fel, mint az első.
Házibuli lesz, de nem nálunk :D
Meleg, de csőnaci lesz rajtam, csizma, meg egy felső, amit szilveszterre kaptam, kicsit elegáns, kicsit merész. Meg egy vagy két pulcsi (amit majd ott úgyis leveszek), sapka, sál, kesztyű. :D
23L
10/11 anonim válasza:
Bár engem csak utcabálra hívtak, de farmer csőnadrág, bokacsizma, szürke póló, fehér pulcsi,kabát,sapka,sál :D
(Utána meg pizsama!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!