Melyik ruhát vegyem szilveszterre? KÉP
2014. dec. 29. 20:18
13/17 anonim válasza:
Nekem mindkettő bejön:D Próbáltam is őket a boltban.
A 2.talán jobban bejön :D
14/17 anonim válasza:
Még a végén kiderül, hogy a nőknek öltözködés terén ferdébb az ízlésük, mint a férfiaknak. Én férfi létemre kiröhögnélek, ha a 2. ruhát meglátnám rajtad, vagy bárki máson. Vagy megkérdezném, hogy melyik képregényfilm forgatásáról jössz, és adsz-e egy autogramot.
A csajok meg előszeretettel mondják, hogy: "igen a 2-at vedd fel, nekem is tetszett"...a kérdés, hogy ez a férfiaknak is fog tetszeni? Arra már ne vegyél mérget.
15/17 anonim válasza:
Az első jobb, de igazából egyik sem tetszik. Én egy 3.-at választanék :)
17/17 anonim válasza:
Figyi, az 1-es olyan mintha valami csúszómászó bogár páncélja lenne a 2. pedig, mint vmi szadomazo perverz jelmez.
Ezeket ne merd ruhának nevezni, ne gyalázd meg az igazi ruhákat ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!