Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sötétkék farmer anyagú legging...

Sötétkék farmer anyagú leggingset mivel vegyem fel szilveszterre?

Figyelt kérdés

Most vettem végre egyet, régóta kerestem. Sötétkék színű olyan mint egy csőfarmer, rendes, rugalmas farmer anyaga van.

Sok ruhám van, de inkább basic darabok, garbók, pamuttopok,, egyszerű pulcsik, kardigánok.

Nincsenek igazán extra darabjaim, kisgyerekes anyukaként nincs szükségem extra csilli- vili holmikra, mivel a lányommal való csavargáshoz nincs is szükségem ilyen holmikra.

De szilveszterre szeretnék nem túlságosan uncsin öltözni. Barátainkhoz megyünk házibuliba, nem kell kiöltözni, haverok lesznek ott.... és nem tudom mibe menjek.

Arra gondoltam, hogy ezt a sötétkék cicanacit felveszem magassarkúval és egy ezüst csillogós trikóval és egy rövid kardigánnal. Meg színes bizsukkal.... nem lesz ez túl uncsi?

Köszi ha ír valaki...

24/L

2009. dec. 27. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ha jó alakod van akkor sztem nyugodtan felveheted:)

de a kardigán legyen sötét kék vagy fekete.szal az ne legyen más színű..és sztem ne szines bizsuk legyenek hanem olyan színűek amik mennek a ruhához

2009. dec. 27. 19:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, magas vagyok és formás, tehát nem gáz az alakom. :) Leadtam a 15 felszedett kilóból 20 kilót (amit a terhesség alatt szedtem fel) inkább az a bajom, hogy uncsi a ruhatáram, túl praktikus. Minirucit nem akarok felvenni, ezért gondoltam erre a nacira ami csinos is, mégsem kihívó :)
2009. dec. 27. 19:57
 3/7 A kérdező kommentje:
25 kilóból 20 kilót, írni sem tudok :)
2009. dec. 27. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a felső ne legyen sötét az már úgy túl egyszínű és sötét lenne egy házibuliba. szerintem lehetne vmi világos szín.. fehér pl és ahhoz pl piros kiegészítő nagyon jól nézne ki.. vagy vmilyen más kiegészítőval de sztem a felsőnek is ne legyen olyan sötét színe
2009. dec. 27. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

én is azt javaslom, hogy a felső ne legyen sötét.

Szerintem egy hosszított felsővel jól nézne ki,pl:

[link] --akár egy vastag övvel,vagy feltünőbb nyaklánccal

[link]

Vagy 1-2 ötlet:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem tudtam segíteni.

2009. dec. 27. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sötét a felső, de ne legyen rajtad minden sötét, mindenképp dobd fel az összeállítást vmi színes nyaklánccal, egyéb ékszerrel vagy egy merész sminkkel:P
2009. dec. 27. 21:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat..... és köszönöm a belinkelt képeket, nagyon sokat segítettetek :)

Ági

2009. dec. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!