Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet 90 E vagy F-es...

Hol lehet 90 E vagy F-es meretu melltartot venni, lehetoleg elerheto aron?

Figyelt kérdés
Sajnos, ilyen hulye meretem van, de ahol talaltam, ott nagyon draga...... Letezik olyan hely, ahol ezt a meretet be lehet szerezni olcson? Jah es olyat, ami normalisan is nez ki, nem mint egy nagymama melltarto. Evek ota ez a problemam es nem is a nekem megfelelo meretet hordom emiatt.....:/
2014. dec. 29. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Tesco!
2014. dec. 29. 08:42
 2/9 A kérdező kommentje:
En neztem ott is, de nem talaltam. Lehet nem egysegesen van mindenhol......
2014. dec. 29. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb fogynod kéne! Mert eleg nehez ilyen melltartot talalni! Es eleg kovernek tunsz a méreteid alapján.
2014. dec. 29. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy függ attól hogy mekkora Tesco, de nagyobb körmérethez (80-tól) szokott lenni 1-2 modell G kosárig. Ahol Dorina melltartót árulnak ott szerintem ugyanez a helyzet (Interspar, Auchan talán), de csak E-ig. Ha biztosra akarsz menni, akkor Marks&Spencer, Bonprix.
2014. dec. 29. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:

3-as, egyik napról a másikra nem lehet lefogyni, melltartó meg addig is kell. 75E/75F-et meg még nehezebb találni pont azért mert némely gyártó szerint ekkora kosár csak testesebb nőknek kell, pedig ha lefogyna kb ekkora melltartóra lenne szüksége.

Kérdező, turiban is lehet találni meg vaterán újszerű darabokat, én már csak ott vásárolok.

2014. dec. 29. 10:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves kovernek titulalo valaszolo! Nagyon kedves vagy, hogy igy aggodsz a mereteimet illetoen, de nem kell. Mellesleg nagyon nagy tevedesben vagy!!! 170 magas vagyok es 80 kilo. Nem mondom, hogy nincs itt-ott egy kis felesleg, de meg a testtomegindex alapjan is a normal kaegoriaba tartozom!! Ime............ Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát. Szoval hulyesegeket irogatni en is tudok barhova...... :D Arrol nem tehetek, hogy ekkora mellekkel alldott meg a jo isten. Elhiheted, hogy nem repesek az oromtol. Tobbieknek koszonom, hogy arra valszoltak, amit kerdeztem! ;)
2014. dec. 29. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha csak 80 kiló vagy, biztos hogy 90-es kell? Mell alatt szűken mérve hány centi vagy körben? Persze alkat függő is, de nekem soknak tűnik.
2014. dec. 29. 15:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Szuken mertem es melltarto kalkulatorral szamoltam ki......es bizony ez a meret jott ki. Amugy mell alatt 89 cm es a mellboseg 112. Jol mertem hidd el! ;)
2014. dec. 29. 15:35
 9/9 anonim válasza:
A Tescoban valóban van, 85G-ig, vagy 90F-ig. Nekem 80H kell és a 85G-s egészen bevált a Tesco-ból. Nem tart örökké, viszont csak 2-3000 Ft.
2014. dec. 30. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!