nem tudnám azt az ember komolyan venni, akin 25 felett rockerként definiálja magát.
2014. dec. 28. 23:43
2/11 anonim válasza:
Én viszonylag átlagosan bár sok feketét hordok. De a sógoromon nagyon látszik (cargo pants, tornacipő, bandás póló). Igaz neki a szakmája is ehhez kapcsolódik.
2014. dec. 28. 23:54
3/11 anonim válasza:
Általában feketében vagyok, de nem rocker stílusban, inkább nőies/ sportos. Bírom az emberek arckifejezését, amikor megtudják, hogy metált hallgatok :D Túlságosan virít a szőke fejem. :D
A rocker/metál ruhastílust meghagyom a koncertekre.
N
2014. dec. 29. 00:30
4/11 anonim válasza:
Hétköznapokon teljesen normális cuccok, koncerten farmer + az adott zenekar pólója. :) 23L és 34F
2014. dec. 29. 02:09
5/11 anonim válasza:
Fűző, goth stílusú felsők, fekete csipkés/fodros miniszoknyák, szaggatott harisnya, csíkos harisnya... leginkább talán gothnak látszok, de inkább rock/metált hallgatok. 30L
2014. dec. 29. 17:31
6/11 anonim válasza:
Hát én szinte mindig Rockerként öltöztem, most már kicsit kevésbé mert nem találtam magamnak nagyon Rocker csajt, úgyhogy már minél kevesebbszer! :) 25F
2014. dec. 29. 19:15
7/11 anonim válasza:
Nőiesen, csinosan öltözködöm, színes ruhákat hordok (fehér, kék, zöld főleg), ritkábban feketét, szeretem a testhezálló rucikat, miniszoknyákat de a sportosabb ruhákat is. Maiden koncertre is simán elmentem fehér tunikában meg barna bőrcipőben, nem izgatott túlzottan, hogy kitűnök a sok fekete Maiden pólót viselő ember közül. Egy-két rockosabb cuccom van, egy bőrmellényem, fekete bőrdzsekim, egy-két szegecselt övem, azokat szoktam kombinálni a nőiesebb darabokkal.
A ruháim ellenére nem szoktak meglepődni, mikor megtudják, hogy rockot és metalt hallgatok, valahogy lerí rólam.
2014. dec. 29. 19:53
8/11 anonim válasza:
én meg soha nem öltöztem rockernek, volt pár zenekaros pólóm, aztán ennyi. farmert, sportcipőt, pólót hordtam 20-on pár évesen, most meg átlagos, hétköznapi ruhákat, szóval színeseket (a feketét nem szeretem, a tiszta feketében levést pláne, bakancsot ki nem állhatom). a munkahelyen öltözni kell, meg hülyén is nézne ki majdnem 40 évesen a rocker stílus...15 éven felül már nem számít túlságosan a ruha...amúgy anno én is simán fehér szoknyában,és mintás felsőben jártam a rockkocsmába, kit zavart, hogy nem rockeres...
2014. dec. 29. 21:12
9/11 anonim válasza:
#1 Nem tudnád komolyan venni amiért rockot hallgat, rockeresen (fekte, bőr cuccokba) öltözködik? Mivel másabb ez mint ha valaki rapper vagy hipster vagy ilyen olyan stílus kedvelő? Ugyanolyan ember mint a többi, sőt, egyes szűkebb(100-150 fős) körű rock rendezvényeken ezerszer barátságosabbak az emberek, még a 40 éves nagydarab kopasz (vagy épp hosszú hajú) rockerek is mint bármilyen buliban. Ott "rosszul nézel" címén neked mennek, ilyen helyeken meg rendszerint megy a gyere testvérem igyál velem a teljesen idegenek felé, stb stb.. (Nyilván itt is vannak verekedések néha, de átlagba barátságosabb, családiasabb a környezet). Te dolgod hogy kit hogy ítélsz meg, de azokat ítéled el, akiknek nagyobb a szívük mint sokszor egy bulizós társaságnak együttvéve...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!