Cicababák (nagyon csini lányok:D) : nem rossz érzés néha minden nap magassarkút húzni? Pl. Suli, séta stb. Vagy egyszerűen bevállaljátok és kész?
Figyelt kérdés
:)2010. febr. 3. 20:08
21/23 anonim válasza:
169 cm vagyok 17évesen..Szoktam magassarkúban járni(szinte mindenhova abban járok).Nekem kényelmes..
22/23 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezzel! Csak magassarkút vagy tűsarkút hordok, télen is, nyáron is és egyszerűen már nem veszem észre hogy abban vagyok annyira megszokatam, fájni már egyáltalán nem fáj, ha kicsit bizsereg is a lábam az amolyan kellemes bizsergés, szeretem. Nem tudnék nem magasarkúban elmenni itthonról... És egy nő igen is hordjon tűsarkút ha sexyn akar kinézni, ha nem akkor meg nem kell erőltetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!