Goth=Emo? (rövid a kérdés)
Figyelt kérdés
Az angoltanárom azt mondta hogy a goth-ok az angoloknál ugyan azok, mint nálunk az Emok. Ez igaz?2014. dec. 23. 17:31
11/16 anonim válasza:
a gótok nihilisták az emósok csak ciniusok
12/16 anonim válasza:
nagyon nem ugyan az.a különbséget már kifejtették előttem is.ha csak képeket nézegetsz,ott is látszik,hogy nem hasonlít.
13/16 anonim válasza:
Az emo-t nem feltétlenül negatív érzések jellemzik. A képek, a ruhaviselet és egyéb külsőségek csak azért tükrözik többnyire ezt, mert egy negatív érzés jóval nagyobb súllyal bír, mint egy pozitív. Az emo azért emo, mert felvállalja az érzéseit legyen az jó vagy rossz és egyáltalán nem próbálja meg elfojtani + egy depresszió, agresszivitás vagy melankólikus hangulat látványosabban tükröződik az ember arcán, testalkatán vagy akár a hangulatából következő öltözködési stílusán. Én például Insi-emo vagyok (inscrutable=kiismerhetetlen) a hangulatom változékony, de alapvetően pozitív, jókedvű. A pillanatnyi érzéseim és hangulatom alapján öltözködöm és élem hétköznapjaimat. (érvagdosás távol áll tőlem) Emo vagyok, de meg nem mondod a külsőm alapján.
14/16 anonim válasza:
Egy goth többnyire csak goth-tal érzi jól magát és tulajdonképpen minden mást le..ar
15/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem.>< Gothok és az emok egészen más stílus. ~
16/16 anonim válasza:
Hhh'úúristen!
"Picit" sok köztük a különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!