Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövid ruha cicanadrággal?

Rövid ruha cicanadrággal?

Figyelt kérdés
Van egy ruhám, amit harisnyával nem vennék fel, mert nagyon rövid (éppen eltakarja a fenekem). Szerintetek cicanadrággal oké, vagy azzal is túl r.bancos?

2014. dec. 20. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
25%

Képet nem tudsz kuldeni milyen ruha?

Mert felso oke,de ruha isszonyat rossz nadraggal/leggingsel!

Max,ha elmegy az a ruha felsőnek,és nem látszik.

Egyébként röhejt kellt.Miért nem tudsz akkor már a cicanacihoz felsőt felvenni?:)

2014. dec. 20. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
A cicanadrág lábfej nélküli harisnya. Tudom, hogy ti fiatal lányok szeretitek rendes nadrágként hordani, de NEM AZ. A cicanadrág ALSÓRUHÁZAT. Tehát igen, eléggé r**ancos lenne rövid felsővel felvenni, kirajzolódna az egész feneked. Egyébként ami le sem ér a fenekedig, az nem ruha, hanem póló.
2014. dec. 20. 22:46
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

A középsőhöz lehetne a legjobban hasonlítani, csak hosszabb az ujja, és fekete-fehér csíkos.

2014. dec. 20. 23:10
 4/9 A kérdező kommentje:
És rövidebb, de nincs kint belőle a fenekem.
2014. dec. 20. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel nyugodtan,nem ilyenre gondoltam.Csinos leszel.Jo szorakozast! :-)

Vagy mire kell?

hetkoznapra is tokeletes.:)

2014. dec. 20. 23:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy ne legyen kint belőle a feneked, ha eltakarja akkor rendben van. Szerintem ez elég hosszú hozzá, vedd fel nyugodtan.
2014. dec. 20. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Leggingsel jó lesz szerintem, vastagabbal mert hideg van, nem ribis így ha eltakarja félig meddig, én biztos azt vennék :)
2014. dec. 21. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán felveheted cicanacival..
2014. dec. 23. 10:08
 9/9 anonim válasza:
82%
Azt hogy izléstelen csak lányok,meg impotensek mondják.Persze tényleg az de szererem a seggeket nézni,főleg átlátszó cicanaciban.Am életem titka h akkor a szűk farmernaci ami ugyanugy mutatja a csajok seggét miért nem) nem az mert aztis sokan hordják(kb minden jó alkatu nő
2014. dec. 23. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!