Rövid ruha cicanadrággal?
Figyelt kérdés
Van egy ruhám, amit harisnyával nem vennék fel, mert nagyon rövid (éppen eltakarja a fenekem). Szerintetek cicanadrággal oké, vagy azzal is túl r.bancos?2014. dec. 20. 22:18
1/9 anonim válasza:
Képet nem tudsz kuldeni milyen ruha?
Mert felso oke,de ruha isszonyat rossz nadraggal/leggingsel!
Max,ha elmegy az a ruha felsőnek,és nem látszik.
Egyébként röhejt kellt.Miért nem tudsz akkor már a cicanacihoz felsőt felvenni?:)
2/9 anonim válasza:
A cicanadrág lábfej nélküli harisnya. Tudom, hogy ti fiatal lányok szeretitek rendes nadrágként hordani, de NEM AZ. A cicanadrág ALSÓRUHÁZAT. Tehát igen, eléggé r**ancos lenne rövid felsővel felvenni, kirajzolódna az egész feneked. Egyébként ami le sem ér a fenekedig, az nem ruha, hanem póló.
3/9 A kérdező kommentje:
A középsőhöz lehetne a legjobban hasonlítani, csak hosszabb az ujja, és fekete-fehér csíkos.
2014. dec. 20. 23:10
4/9 A kérdező kommentje:
És rövidebb, de nincs kint belőle a fenekem.
2014. dec. 20. 23:11
5/9 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan,nem ilyenre gondoltam.Csinos leszel.Jo szorakozast! :-)
Vagy mire kell?
hetkoznapra is tokeletes.:)
6/9 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy ne legyen kint belőle a feneked, ha eltakarja akkor rendben van. Szerintem ez elég hosszú hozzá, vedd fel nyugodtan.
7/9 anonim válasza:
Leggingsel jó lesz szerintem, vastagabbal mert hideg van, nem ribis így ha eltakarja félig meddig, én biztos azt vennék :)
9/9 anonim válasza:
Azt hogy izléstelen csak lányok,meg impotensek mondják.Persze tényleg az de szererem a seggeket nézni,főleg átlátszó cicanaciban.Am életem titka h akkor a szűk farmernaci ami ugyanugy mutatja a csajok seggét miért nem) nem az mert aztis sokan hordják(kb minden jó alkatu nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!