Ez ciki vagy nem, ti jártatok már így?
Dehogy ciki! A legtöbb gatya amúgy is uniszex, meg ha női is, az sem gond, mert általában jobbak a férfi gatyáktól.
Nekem több női skinny csőgatyám is van. :) Amikor még pár éve kezdett divatba jönni a csőgatya, nem is lehetett kapni fiúknak skinny csőgatyát, főleg nem sztreccseset. Akkoriban mindig a női osztályon keresgéltem elég jó eredményekkel. :)
Azóta már van férfi skinny csőgatyám is, de a mai napig hordom a női gatyáimat is, sőt kényelmesebbek a férfi gatyáknál. Az anyaguk sokkal sztreccsesebb, nyúlósabb, testre simulósabb. Az alakot is jobban kiadja, szóval minden szempontból jobb. Arról nem is beszélve, hogy fenéken is rendesen feszül ahogy kell, nem pedig trottyos, mint a férfi gatyák többsége, ami szerintem nagyon gáz, mert olyan mintha a gazdája betojt volna. :)
Amúgy nagyon sok gatyáról tényleg nem lehet megmondani, hogy női vagy férfi. Mondjuk nekem van olyan is, aminek a farzsebe elég pici és csajos fazonú, szóval azon egyértelműen látszik hogy női, de ettől függetlenül viszont nagyon kényelmes, vagány gatya, és elég sokat hordom is, mert az egyik kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!