Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Stílus váltás a barátnőm at...

Stílus váltás a barátnőm at megy rajta, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm az utóbbi időben kicsit magába fordult. Alig jott ki otthonról csak suliba. Ma beszéltem vele és mondta ,hogy új a haja ,kiszedték a szemöldökét, smink. Arra kért ,hogy segitsek neki ruhákat és sajat stílust találni neki. Azt mondtam neki ,hogy felmegyek hozzá pentek du. És kiszeltkáljuk a régi ruhájit.

Abban kernem a sgitsegeteket , hogy mien ruhák állnának neki jól.

Szerény

De megis bele valo

Barnás bronzos bőr

Sötét barna vállig erő haj

150 cm

Kb. Ennyi (nagyon bocsi a helyes írásért. És ha valmit rosszul írtam azért is , mert most csináltam a saját GYK-ET es még nem tudom ,hogy mit hogyan. ) előre is nagyon köszi :)

2014. dec. 16. 20:29
 1/4 anonim válasza:
12%
mennyel be vele a kinaiba vegyetek meg vmi bena ruhat ( ami jol nez ki ) szerezzneki egy jo pasit aztan ennyi . vagy ha szerencsetlen akkor igy jart. :/ : D
2014. dec. 16. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát bocsi de ha stílust vált akkor nem a régi ruhákat kell kiszanálni mert egy nagy váltásnál max a bugyik maradnak.

(és az alapdarabok persze, farmer, trikó, stb.)

Menjetek el vásárolni és vegyetek pár új holmit neki.

2014. dec. 17. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"arra kért ,hogy segitsek neki sajat stílust találni"

Stílust vált, de nem tudja hogy mire?? Az szép.

Ez csak ilyen tinis fellángolás. Kár ezért költeni, meg ruhatárat cserélni.

2014. dec. 17. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért köszi mindenkinek :-)
2014. dec. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!