Melyik csizmát vegyem meg?
2014. dec. 14. 22:56
1/8 anonim válasza:
Nem tudom melyik a kényelmesebb és melegebb, de a barna szerintem sokkal nőiesebb.
3/8 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de még inkább az első.
4/8 anonim válasza:
nekem inkább az 1. de igazából egyik sem túl szép. vegyél rendes bőr csizmát.
5/8 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy az elsőt csak száraz időben tudod majd hordani, mert 2 csepp esőtől is be fog ázni?
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Saját tapasztalat?:)
2014. dec. 15. 16:15
7/8 anonim válasza:
Azért fog beázni, mert rongyból van, és nem fényes, hanem puha a felülete. Még a hülye is látja/tudja (már bocsánat), hogy beázik. Vegyél bőr csizmát.
De ha ezekből kell választani, akkor a második, az kevésbé ázik be, és jobban is néz ki.
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok kretén, hogy ilyet vegyek télre, nem kell ehhez tapasztalat, csak egy minimális ész, ami látom nálad nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!