Mekkora magas cipő, csizma a kedvenced? A.3-5cm B.6-10cm C.12+
Figyelt kérdés
Kort és magasságot is kérnék a Kommentben,köszi2014. dec. 14. 16:23
11/19 anonim válasza:
csak egyszer kipróbáltam egy 16 centist hogy milyen , az arra való hogy felveszed és ennyi :) , menni nagyon nehéz benne . kb 5 perc elég volt belőle
12/19 anonim válasza:
jaaa xd én meg azt hittem hogy ilyeneket hordasz :D én megállni is alig tudnék benne xd
13/19 anonim válasza:
D. 0-3 cm.
173 centi vagyok és 25 éves
14/19 anonim válasza:
5-8 centi, afölött már nem. 34, 168
15/19 anonim válasza:
23 éves 165 centi vagyok
8-12 közöttiéket veszek fel , alkalmanként magasabbat is , de igazából 10 felett már nem minden olyan könnyű bennük :)
17/19 anonim válasza:
A és B is jellemző rám. Mondjuk 170 centivel a C-t már a magasságom miatt sem venném fel, de kényelem miatt sem, 10 cm fölötti cipősaroktól úgy érzem letörik a lábfejem.
23/N
18/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok: a humoros illetőnek üzenem, aki azt üzente privátban hogy "egészségedre": remélem ettől jobb lett a szombat estéd mint amúgy de ezentúl minden nap csak ekkora cipőket fogok hordani, hátha meglátsz az utcán és felháborodsz ;) (amúgy írnom kellett volna hogy nem minden nap hordok ilyet? akkor talán nem jön egy idegen és képzeli azt hogy ítélkezhet felettem? nem is értem minek magyarázok kötekedőknek)
19/19 anonim válasza:
Leginkább A. Régebben magassarkú csizmám volt és telitalpú magassarkúm is,de mostanában inkább edzőcipős lettem ;) 14/l 170 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!