Én azért kérdem,mert én szeretek ott vásárolni, de senki nem mondta még,hogy emiatt igénytelen lennék, pedig itt sokszor olvasok olyan válaszokat,hogy csak igénytelenek öltözködnek onnan. Én is megválogatom ott,hogy mit veszek meg (csak jobb anyagút, mert tényleg van silány), ráadásul más-más üzletben az áru is más, amit veszek az egyikben én nem nagyon láttam másikban,bár néha előfordul. Inkább dicsérni szokták az öltözködésem, s néha csodálkoznak mikor mondom,hogy mit hol vettem. Akkor itt miért írják sokan,hogy a Jeans Club, New Yorker stb.sokkal jobb és hasonló árban van? Nekem pont két Jeans Club-os felsőm ment szét két-három mosás után!
egyátalán nem kapcsolható össze a kínai ruha hordás meg az igénytelenség, attól még hogy valakinek kevesebb pénze van és ott tud vásárolni egyátalán nem igénytelen és valóban jól meg lehet ott is válogatni a ruhákat, tudsz úgy választani, hogy a kutya meg nem mondja, hogy az kínai
és a pöffeszkedésről annyit, hogy nem is tudom ki pöffeszkedik mikor felsorolja a márkás ruháit meg, hogy mennyibe kerül:D
2010. febr. 1. 19:00
12/30 anonim válasza:
Miért baj ha én nem flakonokba járok? Mivel a műanyag flakonokat összegyűjtik elviszik kínába ott meg szálakat csinálnak belőle és aztán ruhát. Én csak a pamutot bírom elviselni magamon nem a műanyagot. Meg azért pöffeszkedtek, mert az orrotokkal a holdat felütitek úgy mentek az utcán közbe meg az összes cucc ami rajtatok van kb. 7000 Ft, és ettől kellene az embereknek elájulni? 24/f . Legalább nem mennétek olyan gőgösen mint Madame Pompadoure.
2010. febr. 1. 19:04
13/30 anonim válasza:
Nem mondtam egy szóval sem , hogy igénytelen bárki is, csak ne adná magát, hogy ő ki csoda, mi csoda.
2010. febr. 1. 19:07
14/30 anonim válasza:
24/F: Kérlek próbálj meg nem általánosítani...egy kérdés lett feltéve, arra vár a kérdező választ és nem "okoskodást". Vedd már észre, hogy egyrészt offolsz, másrészt pedig nagy általánosságban írsz le mindenkit.
21/L, előbbi hozzászóló voltam...
2010. febr. 1. 19:11
15/30 A kérdező kommentje:
Te 24/F vagy úgy is írhatnám, hogy te szellemi törpe! Nem azzal van bajunk,hogy nem szereted ezeket az üzleteket,hanem a lenéző szavaiddal! Szerintem egyik válaszadó válaszából sem áradt a pöffeszkedés, egyedül a te reakciódból derült ki,hogy pöffeszkedsz a márkaimádatoddal! A márkás ruhák hordóit én nem ítélem el,mint te a kínai ruha viselőit, én egyszerűen nem hordok márkásat,mert amit vettem ott nem tapasztaltam az ár-érték arányt! Az,hogy Madame Pompadourehoz hasonlítasz minket, az hülyeség, hisz egyikünket sem ismersz, ezért megválogathatnád a szavaid,hogy másokat ne sérts meg, vagy ne válaszolj! Véleményt és ellenvéleményt is lehet normálisan megfogalmazni, bár neked ez nem sikerült!
2010. febr. 1. 19:15
16/30 anonim válasza:
Na jó tisztelet a kivételnek de a lányok többsége nagyképű főleg a 20 éve aluliak. Ha már itt a bántásról van szó az egom nem engedi, hogy ne vágjak vissza. Nem vagyok nagyképű csak amennyire kell XD!! A másik Elég sok olyat láttam a discoba is míg jártam szegény kis csaj verte magát a zenére és az egész csaj szánalmas volt annyit nem ért az egész nő mint amennyivel én felmentem a discoba! Gondolom ezért is kapni fogok de hidjétek el élvezzem!!
2010. febr. 1. 19:23
17/30 anonim válasza:
előző voltam 24/f
2010. febr. 1. 19:23
18/30 anonim válasza:
Én azóta nem bírom a kínai üzleteket mióta akármelyikbe is bemegyek, csak gagyi ruhákat látok borzalmas áron. Azért az árért sok más helyen is feltudok öltözködni, igényesen. Nem mondom, hogy minden üzlet ilyen, de nálunk Miskolcon, én még csak ilyet láttam.
23L
2010. febr. 1. 19:32
19/30 anonim válasza:
Én kisvárosban lakom, itt csak kínaik vannak meg Tesco. Szóval kedves kérdező, én csak annyit tudok mondani, hogy nem, nem utálom a kínait =)
Arra nincs pénzem hogy más városba járkáljak át. Ez van. Aki szegény, az szegény, és ha falhoz vágom magam sem tudok Devergos meg mittomén milyen drága cuccot venni.
2010. febr. 1. 19:55
20/30 anonim válasza:
én imááádom.....ott szoktam venni a teljesen lehetetlen cuccukat amiket aztán szépen átszabunk a barátnőmmel.....
Na a minőségről meg csak annyit.....imádtam mindig a new yorkerbe vásárolni.múlt héten vettem egy lila kockás inget.Hát szerintem ha 20 helyen nem lógott a cérna belőle,meg nem jött ki a szál akkor egyen sem.5990HUF.A pasimnak a márciusban vett pólója A varrásnál foszlik szét.Amiben még nem csalódtam a Mustang,Levi's,Gas....persze ezek se érhetnek a közelébe a kézzel varrott gucci,chanel ruháknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!