Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mindenki utálja a kínai...

Mindenki utálja a kínai üzleteket?

Figyelt kérdés
Én azért kérdem,mert én szeretek ott vásárolni, de senki nem mondta még,hogy emiatt igénytelen lennék, pedig itt sokszor olvasok olyan válaszokat,hogy csak igénytelenek öltözködnek onnan. Én is megválogatom ott,hogy mit veszek meg (csak jobb anyagút, mert tényleg van silány), ráadásul más-más üzletben az áru is más, amit veszek az egyikben én nem nagyon láttam másikban,bár néha előfordul. Inkább dicsérni szokták az öltözködésem, s néha csodálkoznak mikor mondom,hogy mit hol vettem. Akkor itt miért írják sokan,hogy a Jeans Club, New Yorker stb.sokkal jobb és hasonló árban van? Nekem pont két Jeans Club-os felsőm ment szét két-három mosás után!
2010. febr. 1. 18:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%

nekem nincs bajom a kínai cuccokkal, csak tényleg igényesen kell megválogatni és akkor a kutya se mondja meg ha már rajtad van egy jó kis összeállításban h. az épp kínai :) nekem van 1-2 cuccom kínaiból, de ugyanúgy vannak drágább boltokból is. szerintem nem ezen múlik az ízléses öltözködés :)

22L

2010. febr. 1. 18:41
 2/30 anonim ***** válasza:
90%
én egyedül a nadrágokat szeretem onnan,mert ha nem csiricsáré hímzéseset választ az ember akkor az bármilyen márkás gatyónak elmegy.viszont a tipikus kínai felsőket,amiket ki lehet szúrni elég messziről ..hát...inkább akkor egy 500assal drágábban bemegyek egy Takkoba,Jeans Clubba..ugyan ott készül,de a kinézet sem mindegy :)
2010. febr. 1. 18:44
 3/30 anonim ***** válasza:
91%

Én a kiszolgálás miatt nem szeretem. Gyakran a kínai eladók olyan murcik. (Ez nagyanyám kedvenc szavajárása volt:))) tehát nem kedvesek, morcosak.)

Ha az áru jó, én is megveszem, akár turiban is.

Szóval engem elsősorban nem a gagyisága miatt zavar egy kínai üzlet.

2010. febr. 1. 18:45
 4/30 anonim ***** válasza:
4%
jó, jó vásárolj a kínaiból, de akkor ne pöffeszkedj a főutcán mint egy díva... 24/f (én megveszem a 15 e ft os devergo pulóvert meg a 18 e ft os nadrágot meg a 30 e ft os cipőt de nem pöffeszkedek úgy mint ti a kínais ruhátokban.)
2010. febr. 1. 18:46
 5/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,miért írod,hogy pöffeszkedünk a kínai ruhánkban? Én nem írtam ilyet, csak azt,hogy már megdicsértek azokban a ruhákban,amit ott vettem. Ez miért pöffeszkedés?
2010. febr. 1. 18:48
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
En is sok dolgot veszek kínaiban (főleg naci, de vannak felsőim is).. tenyleg ahogy már írták azon múlik, h mennyire válogatod meg, mit vezsel fel, es hogy mivel. Jah a Jeans club-ról meg anniyt, h kb összvisz van onnan 10 felsőm, abból 7 felsőnek elvan szabva az oldalvarrása! Mintha el lenne rajtam csúszha, közben meg nem... Már más is mondott ilyet... SZóval en azóta 20x megnezem azta felsőt, amit ott választok, h biztosan jó-e!
2010. febr. 1. 18:49
 7/30 anonim ***** válasza:
88%

kedves 24f, te meg mégis honnan a jóégből veszed h pöffeszkedünk?? talán ismersz? :)

(első voltam)

2010. febr. 1. 18:50
 8/30 anonim ***** válasza:
92%

18:46

Épp most próbáltál nagyolni hogy te megveszed a több tízezres Devergo ruhát/cipőt.

Kár hogy észre sem veszed a nagy arcodtól,de ezek ellenére egészségedre.

2010. febr. 1. 18:50
 9/30 anonim ***** válasza:
91%

mijaz h ne pöffeszkedjen?:S

talán húzza meg magát mert kínai ruhába van és abban szépnek érzi magát?:D

azta.

am néha néha van ott egy két jó dolog, pl mostanság csak ott veszek farmergatyákat :)

és ha jobban megnézed a drágább ruhák pl. newyorker árcímkéit rá van írva h made in china :/

viszont télleg meg kell válogatni..

2010. febr. 1. 18:52
 10/30 anonim ***** válasza:
91%

Jól van fiam...szép beszólás volt a fiatal lányoknak...24 éves felnőtt (?) létedre olyan hozzászólást írtál mint egy hisztis óvodás.

Témához visszatérve:

Régebben a kínaiakat azért szerettem, mert olcsó volt, de mostanában úgy látom nincs nagy különbség az olcsóbb butikos ruhák, vagy Jeans Club, Takko stb. üzlet árához képest. Tényleg meg kell válogatni, mert sok a hamisítvány (pl Miss Chix van ráírva a Mayo Chix koppintásra meg ehhez hasonlók), illetve sokszor rossz az anyaguk. De lehet egészen jókat kifogni, csak sajnos néha kisméretű cuccokat nehezen találok. Bugyit, melltartót, zoknit csak ott veszek, sajnálnék ezekre több ezret kiadni, ott meg olcsóért megúszom. :) Igénytelennek én azt nevezem, aki hetekig ugyanabban a pólóban van, és koszos...

21/L

2010. febr. 1. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!