Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól néznek ki az...

Szerintetek jól néznek ki az állatfüles sapik? Szerintem aranyosak, ráadásul most még divat is.

Figyelt kérdés

2014. dec. 13. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Van akin aranyos, de én nem venném fel, már csak azért sem, mert szinte mindenki ilyenekkel rohangál. Semmi egyéniséget sem kölcsönöz az embernek, illetve van akin nagyon rosszul mutat.
2014. dec. 13. 15:16
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem eléggé kislányos stílusom van. szeretem a masnikat, a szoknyákat, ráadásul még két copfban is hordanám a hajam. csak attól tartok hogy az már ciki és nagyon dedós lenne 16 évesen :S
2014. dec. 13. 15:22
 3/11 anonim ***** válasza:
54%
Én 3-4 évvel ezelőtt hordtam ilyeneket, és sose érdekelt másnak tetszik vagy sem. Most is tetszik még, de mivel divat inkább nem veszek fel ilyesmit, nem akarok tucat lenni.
2014. dec. 13. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Elég dedós,de nyilván azt hordasz,ami neked tetszik.
2014. dec. 13. 16:41
 5/11 A kérdező kommentje:
nem értem miért gondolod dedósnak. nem csak a kisgyerekek hordhatnak aranyos dolgokat. bár mondjuk, ha itt Mo-n valaki összeköti két copfa masni szalaggal a haját az ciki meg dedós, Japánban meg ez teljesen normális, elfogadott dolog.
2014. dec. 13. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Itt is ismerek olyanokat akik Lolita ruhában járnak, ha neked bejön akkor hordjad, de ne várd, hogy bárki is a korodhoz illően kezeljen.
2014. dec. 13. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Persze,a negatív véleményt nem szereti senki...ettől a véleményem nem változik.Nem tudom hány "komoly" felnőttet látsz így öltözni...

Japánt,Kínát nem lehet európai szinten említeni.A szememben gyerekesek.

Ettől függetlenül a te stílusod,én nem szeretem a tömegdivatot,meg másokat másolni.

2014. dec. 13. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Aranyosnak aranyos, megjegyzem a 'most divatos' kifejezéssel kb 2 évet késtél.
2014. dec. 13. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is már tök régen hordtam, akkoriban hülyének is néztek az osztálytársaim, hogy cicafüles sapival mászkálok. Meg az emberek az utcán is megnézték, és rendszerint jöttek a szia cica, van gazdád?-féle okosságok. Most már vagy 2 éve divatban van, nem feltűnő. Engem nem zavar, ha divat, divat, majd kimegy. Valamit ami tetszik, csak azért NEM hordani mert divatos, ugyanúgy a tömegtől való függés, csak egy más formában.
2014. dec. 13. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, és 18 vagyok, és sok velem egykorú, nálam idősebb csajon is látom. Szerintem nem ciki ennyi idősen hordani, de neked kell tudnod, hogy jól éreznéd -e magad benne.
2014. dec. 13. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!